2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی💃💃😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 67 پست
خوشبخت عاقبت بخیر بشین الهی😍😍

فدات شم😘❤

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من طاقت نداشتم چون خیلی رو محرم و نامحرم حساس بودم حتی وقتی با هم بیرون میرفتیم نگاهش هم نمی کردم&n ...

اها خوشبخت بمونید

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
الان میان میگن سنتی بودن و بسیار راضی و خوشبختن و اونایی ک دوستی بودن حتما طلاق میگیرن  این ...

اتفاقا هر کی هر چی دیده اونو میگه .

مثلا من دورو بریام ازدواج سنتی و طلاق گرفته زیاد دیدم .

شایدم یکی دوستی های به طلاق ختم شده رو زیاد دیده .

من بشدت مخالف سنتی هستم

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

اینکه چطوری معرفی میشید به هم شاید خیلی مهم نباشه.

مهم اینه بعدش چطوری تایم میذارید همدیگه رو میشناسید و چقدر علاقه مند میشید

اگر قرار باشه سنتی معرفی شده باشید و کلا ۴ تا جلشه یک ساعته تو اتاق صحبت کنید ،واقعا هیچوقت اینطوری ازدواج نکنید

باید طرفو حتما بیرون،تو خونه،تو سفر،تو خرج کردن،تو جمع،تو اداب معاشرت،تو سبک زندگی و ...ببینی .یعنی حداقل یه سال قبل عقد وقت بذاری و پیش مشاور زوج هم بری

چه سنتی چه صنلتی

رسیدیم دیگه😁 حتی قراربود بریم مشاوره من دیدم نقطه مبهمی وجود نداره برامون نرفتیم البته به هیچ کس ...

واقعا اونی که در عرض یه ماه تصمیم میگیره، داره با ناشناخته ازدواج میکنه.اگر زندگی خوب در بیاد واقعا بخش زیادیش شانسه،نه شناخت.

خداروشکر که نال شما خوب درومد

من شهریوری ام اون بهمنی خدا نکنه سرد باشه😕

خوب اگه کمی رفت و آمد کنید با خودش و خونوادش متوجه میشین چون برای من هم از اول همین جوری بود

ما هیچ کدوم اهل حرف زدن نبودیم هنوزم حرف مشترکی نداریم خلاصه دوست داشتم رفیق باشیم که نشد