2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی💃💃😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 67 پست
اینکه واسطه معرفی میکنه .‌یعنی شما از قبل همو نمیشناختین و ارتباط نداشتین

مرسی ازتوضییحت  فکرمیکردم اینایی مثلافامیلن یاهمسایه قوم خویشن سنتی محسوب میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ای جااان خوشبخت ترین باشین الهی😍😍

سلامت باشی گلم😅💖😍

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سنتی بودیم

چند ماه آشنا شدیم باهم

دوازده جلسه صحبت کردیم.دوماه هم محرمیت خوندیم بینمون که کامل شناخت پیدا کنیم و به هم علاقه پیدا کنیم

بعدم عقد کردیم

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap

ما سنتی بودیم

جلسه اول خواهراش اومد

جلسه دوم خودش رو اوردن من چیزی توش ندیدم که بگم نه

جلسه سوم دوباره اومد اینبار جفتمون از هم خوشمون اومده بود و حرفامون باهم جور بود

جلسه چهارم با مامانم و خودش رفتیم بیرون انقدر با مامانم حرف زد که من یکم دودل شدم😂 

جلسه بعد دو تایی رفتیم کافه دیگه خیلی اوکی شدم من

بعد هم با خواهرش و مامانم رفتیم شاه عبدالعظیم و بعد هم رستوران دیگه اونجا صد دل عاشق شده بودیم😂

دیگه  تو همون هفته آزمایش دادیم و پس فرداش بله برون بود و همه اینا در عرض یکماه اتفاق افتاد

دو هفته بعد بله برون هم عقد کردیم و الان ۴ سال از اون روزا میگذره و ۳ ساله سر خونه زندگیمونیم

ازدواجم سنتی بود 😁

راضیم🥰

زندگی باید پایه محکمی داشته باشه.. اول منطق، بعد عشق❤🙂

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

[QUOTE=214060721]ما ب واسطه خانواده همسرم ابجیم باهم اشنا بودیم.ولی همسرم منو تو این ۱۲ سال ندیده بود.  یروز خو ...[/QUOTEقسمتو ببین😍😍خوشبخت و عاقبت بخیر بشین الهی😍😍

از تجربه روز خواستگاری و اشناییت بگو😍😍

یکی از آشناها معرفی کرد و اومدن خواستگاری

اولش خیلی چهره همسرمو دوست نداشتم اما شخصیت موجهی داشت...بعد از چندجلسه صحبت و بیرون رفتن دیدم خیلی باهم تفاهم داریم...الان هم ۲۲ساله ازدواج کردیم و زندگی خوبی داریم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ازدواجم سنتی بود 😁 راضیم🥰 زندگی باید پایه محکمی داشته باشه.. اول منطق، بعد عشق❤🙂

کاملاا مواقم باهات👌از خاطرات روز اول خواستگاری و اشناییت بگو😍😍از کجا فهمیدب خوشش اومده!؟توچی 

سنتی بودم، فامیل بودیم ولی همدیگه رو ندیده بودیم معرفی شدیم بهم الانم ۶ ساله ازدواج کردم و بسیار راضی ام ، اینم بگم بار اول ک دیدمش جواب منفی میخواستم بدم ولی دیگه نمیدونم چیشد😅

ما سنتی بودیم جلسه اول خواهراش اومد جلسه دوم خودش رو اوردن من چیزی توش ندیدم که بگم  جلسه سو ...

همیشه برام سوال بود ی عده چطور در عرض یک ماه بله رو میدن

واقعا تو همین یک ماه ب شناخت میرسن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
خب چیشد بعدش!؟😍از کجا فهمیدی خوشش اومد

هیچی ازدواج کردیم ولی خیلی تو زندگی سختی کشیدم البته آدم خوبیه ولی اوایل زیاد قهر می کرد بعد از سالها اخلاقش بهتر شده ولی کلا سرده و من رومانتیک دوست داشتم

ما سنتی بودیم جلسه اول خواهراش اومد جلسه دوم خودش رو اوردن من چیزی توش ندیدم که بگم نه جلسه سوم د ...

خوشبخت باشی فداتشم😍😍

یه سوال!فاصله ی بین جلسه دومی که اومدن(یعنی بار اولی و دامادو دیدی)با جلسه سوم(یعنی بار دومی و دامادو دیدی)چقدر بود!؟