بیست سالمه تو دوران عقد باکره گیم طلاق میگیرم نگاه مردم بهم عوض میشه؟همون دختر قبلی میشم؟ حس میکنم از هم سنام عقب میمونم 😭 احساس ضعف میکنم حس میکنم با چشم دیگه نگاه کنن بهم
بایددبگم شما فرددضعیفی هستید که به فکر دید و فکر . حرف دیگرانین
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی فاطمه ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی فاطمه ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
نه عزیزم منم همسن تو بودن ازدواج کردم و بعد هشت سال میخوام طلاق بگیرم با یه بچه به نظر من که حرف مردم به شخصیت خودت ربط داره زیاد جدیشون نگیر و مستقل شو این حرف و آخر کنه مستقل شو من شدم و برای همین راحتم و دید مردمم بهم بد نیست
همینطوری که حرف های ما نباید روت اثر بزاره حرف های مردمم نباید روت اثر بزارن با خودت دودوتا چهار تا کن عقلتو قاضی کن با مشاور حرف بزن به یه نتیجه معقولی برس یادتم باشه حرف هیچکسی برات انقد مهم نباشه که زندگیتو خراب کنی