بزن نت میاره
اول روغن یا کره بریز تو ظرف بعد ب ازای ی استکان آرد یه لستکان نبات کوبیده بریز تو آب با ۴ استکان آب تا جوش بخوره
آرد و روغن رو سرخ کن بعد ک رنگ آرد یکم طلایی شد نبات رو بریز توش میتونی تو نبات زعفرانم بریزی میتونیم نریزی
وقتی آب نبات رو ریختی توش چن تا مغز ک داری پودر کن ب دلخواه خودت هر چقد ک دوس داری بریز تو کاچی و بعدش درشو بزار و زیرشو کم کن تا دم بکشه ب لصطلاح
خیلی خوشمزه و خوش خوراکه
با روغن حیوونی درست کن تا ارزش غذاییش حفظ بشه