2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاچی فقط کاچی ۷ مغز اصفهان

رسپي ميدي لطفا؟🌷🙏🏻

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

من عاشقشم 

ما آرد و تفت میدیم بعد روغن می‌ریزیم بعد آب می‌ریزیم و نبات برای شیرینیش بعدشم دارچین و پودر زیره سبز اضافه میکنیم میزاریم قشنگ جا بیفته حدود یک ربع بعد آماده ست 

وای هوس کردم 😊

💞امام حسین💞
قزوین

شهر مشهد گردو و کنجد ووفندق اسیاب میکنن هرچی مغزیجات داشتی بعد داخل قابلمه ب اندازه ایی ک میخوای شیرین بشه نبات میندازی یکمم اب میریزی نبات داغ میشه و باز اگ نبات رو بکوبی بهتره بعدش ک نبات باز شد روغن کرمانشاهی ب اندازه دلخواه میریزی یکم ک سرخ شد چهاز زیره کاچی رو میریزی توش و مغزی جات یکم‌تف خورد اب میریزی توش  چندتا قل زد ابش رنگش فرق کرد غلیظ شد  خاموش میکنی البته من نون تلیت میکنم داخلش. سرخ میزارم بشه خیلی خوش خور تر میشه

و خدا خواست ک تو در زندگی من باشی
رسپي ميدي لطفا؟🌷🙏🏻

بزن نت میاره 

اول روغن یا کره بریز  تو ظرف بعد ب ازای ی استکان آرد  یه لستکان نبات کوبیده بریز تو آب با ۴ استکان آب تا جوش بخوره 

آرد و روغن رو سرخ کن  بعد ک رنگ آرد یکم طلایی شد نبات رو بریز توش میتونی تو نبات زعفرانم بریزی  میتونیم نریزی 

وقتی آب نبات رو ریختی توش  چن تا مغز ک داری پودر کن ب دلخواه خودت هر چقد ک دوس داری بریز تو کاچی  و بعدش درشو بزار و زیرشو کم کن تا دم بکشه ب لصطلاح 

خیلی خوشمزه و خوش خوراکه 

با روغن حیوونی درست کن تا ارزش غذاییش حفظ بشه

کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم  
بزن نت میاره  اول روغن یا کره بریز  تو ظرف بعد ب ازای ی استکان آرد  یه لستکان نبات ک ...

ممنونم از شما

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800