2777
2789
عنوان

تجربیات از زایمان طبیعی اول

| مشاهده متن کامل بحث + 9971 بازدید | 58 پست
چه وحشتناك☹️

بعضیام تحمل  میکنن ولی من نعره میزدم

بعد تو همون حال از خودم میپرسیدم این صدا ازکجا میاد😐😑😐😑

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا دهانه رحم کامل باز بشه درد داره بعدش فقط زور میزنی..البته همه مثه هم نیستن

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
هست عزیزم ،فقط باید از الان تدارک ببینی  درد میگیرتت ولی حس نمیکنی ،موقع زایمان بهت میگه هی سر ...

وای خدا من الان سرفه میکردم ببینم چی میشه🤭🤭🤭من نی نی ندارم واسم دعا کنید خدا نینی سالمی بهم لطف کنه

هست عزیزم ،فقط باید از الان تدارک ببینی  درد میگیرتت ولی حس نمیکنی ،موقع زایمان بهت میگه هی سر ...

اره سرفه خوبه واسه وقتی که سر بچه تو واژنه

دوتاسرفه و دنیا میاد

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
من زایمان طبیعی با بی حسی اپیدورال داشتم، عالی بود ،تا پنج سانت درد داشتم بعدش بی حسی رو زدند تموم ش ...

برا شما عوارضی نداشت؟؟ 

میگن اپیدورال خییییلی چندسال بعدش عوارض داره! 

دختر قشنگم، خوش اومدی به زندگیمون😍مامان فدای تک تک نفسات 🌹

چجوری تدارک ببینه

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
اره سرفه خوبه واسه وقتی که سر بچه تو واژنه دوتاسرفه و دنیا میاد

قبل سرفه نباید زور بزنی؟کلا کاش زایمان رو توضیح میدادید ک یاد بگیریم..دختر عموی من زایمان اولش میگفت فقط داد میزدم دکتر میگفته داد بزنی زایمان نمیکنی...حقیقته؟

خخخ واي من ك مجردم ولي عمرن زايمان طبيعي كنم😂

خخخ

منم میگفتم ولی ....