سنا٧٢ مدیر عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 133 عنوان تجربیات از زایمان طبیعی اول | مشاهده متن کامل بحث + 9983 بازدید | 58 پست دردش چطوره و از چند سانت درد خیلی شدید میشه?بخیه که میزنن بیحسی میزنن یا نه?لطفا راهنمایی کنید تعداد رای : 5 نظرسنجی ? 1 3 60% 1 2 40% 1400/08/11 | 18:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زینببانو عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 9800 الان نفس عمیق گرفتم بعد حبس داد میزدم صدای گوسفند میدادم🤣🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣 گفتند که عاشقی و دیوانه ای! در باب خیال و خم ابروی که ای؟ گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم سید علی الحسینی الخامنه ای❤
90saghar عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 31838 از کجا میدونی؟! زایمانم فیزیولوژیکه کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
گالری_مهرمشهد عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 991 بی دردی چیه ؟ یعنی اپیدورال؟ نه آمپولی به نخاع نزدن کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر فروش کلی و جزئی قیمت کف، آدرس مصلی سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳
mamanebacham عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3245 زایمان طبیعیه بدون تداخل دارویی فرصت میدن مادر با تب فشاری و ماساژ و وان آب و کمک ماما همراه ... ما ک شهرستانیم و بیمارستان با این امکانات نداریم چی..نمیشه خودمون مجازی دوران بارداری ورزش کنیم؟
mamanebacham عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3245 حالا ک جمعمون جم هستش میشه لطفا بگید بارداری خیلی وزن زیاد کردین؟من خیلی دوس ندارم تپلی بشم ..راهی هست؟
باران_معین عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 2460 زایمان طبیعیه بدون تداخل دارویی فرصت میدن مادر با تب فشاری و ماساژ و وان آب و کمک ماما همراه ... مزیتش نسبت ب طبیعی چی؟؟ فک کنم در هرصورت بخیه بخوره، مگ میشه اونهمه بازبشه ک نیاز ب برش نباشه؟؟! بعد اگ پاره بشه ک خیلی بدتره! 🤕 دختر قشنگم، خوش اومدی به زندگیمون😍مامان فدای تک تک نفسات 🌹
گالری_مهرمشهد عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 991 چیه اسمش اون ماسک ک گفتی؟ نمیدونم. به ماما گفتم به دکترم زنگ بزنید ببینید چی میگهدکترم خودش استاد دانشگاه بود کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر فروش کلی و جزئی قیمت کف، آدرس مصلی سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳
90saghar عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 31838 ما ک شهرستانیم و بیمارستان با این امکانات نداریم چی..نمیشه خودمون مجازی دوران بارداری ورزش کنیم؟ میتونی گلم ولی باید تو بیمارستانم امکانتش باشه مثل توپ و وان و این چیزاولی به هر حال خوبه انجام بدی تو خونه کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
90saghar عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 31838 مزیتش نسبت ب طبیعی چی؟؟ فک کنم در هرصورت بخیه بخوره، مگ میشه اونهمه بازبشه ک نیاز ب برش نباشه ... خب نمیشه دیگه عزیزم عضلات واژن با ورزش و ماساژ پرینه تقویت میشه مثل کاری که ورزش با عضله های دیگه میکنه تقویتشون میکنه مثلا اگه بری کوهم بدنت صدمه نمیبینه کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
ددو عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 977 وای خدا من الان سرفه میکردم ببینم چی میشه🤭🤭🤭من نی نی ندارم واسم دعا کنید خدا نینی سالمی بهم لطف ک ... منم سرفه کردم ببینم چی میشه،
فندق_مااامان عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 10246 برا شما عوارضی نداشت؟؟ میگن اپیدورال خییییلی چندسال بعدش عوارض داره! نه چهار سال گذشته عوارضی نداره
قلعه عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 2203 تو اهواز فکر نکنم باشه عزیزم شما کرونا گرفتی خوب شدی؟ بیمارستان رفتی ؟ عکس رادیولوژی ازت نگرفتن ؟کی زایمان میکنی بسلامتی من الان هفته۳۲ هستم ۵ روزه کرونا مثبت شده ،امروز بویایی وچشاییمو ازدست دادم موجیم ووصل ما ازخودرهیدن است ،ساحل بهانه است رفتن رسیدن است
hjmkm عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 3 بی دردی بگیر خوابیدم وقتی بیدار شدم بچه تو تختش بود واقعن😳چجوری ب منم بگو ترو خدا بچ اولمه تازه عروسم نمیدونم🥺♥