2777
2789
عنوان

در چه حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 114 پست
دلم می خواد نماز بخونم وای پری هستم خیلی نیاز به خدا دارم 😭😭

برو لباس عوض کن سجاده پهن کن بشین حرف بزن با خدا خیلی آروم میشی...من بعد چند وقت دیدم تنهام و کلی حرف دارم گفتم هیشکی بهتر از خدا گوش نمیده و چاره سازش نیس...انقد حس خوب گرفتم که میخام روزی چند بار همینکارو کنم

عزیزی خوبه من عین این حامله ها هوس همچی میکنم😁الانم شوهرمو فرستادم بره لواشک بخره

منم مث تو ام😆😆

وای دلم لواشک خواس☹️❤

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو لباس عوض کن سجاده پهن کن بشین حرف بزن با خدا خیلی آروم میشی...من بعد چند وقت دیدم تنهام و کلی حر ...

اره الان همین کار می کنم ممنون 

برای حرف  دیگران زندگی نکنید برای خود زندگی کنید 
اره الان همین کار می کنم ممنون 

من خودم چند وقته از خدا فراموش دارم فقط طبق عادت سریع نماز میخوندم و پا میشدم باز گوشی یا موقع غصه همش با خودم فکر و خیال میکردم و گریه... اما امشب تصمیم گرفتم تمام حرفامو حتا اون مسخره هاشو که خدایا چاق شدم خدایا دلگ النگو میخاد و.....همه همه شو به خدا گفتم انقد سبک شدم 

پایتم😍😂 غروبا دوتا کام میگیره میره میخابه من تنها میکشم😐 اینجور ک تو میگی فقط با دوستا حال میده ...

اره با خاهرمم حال میده پایس  

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
ببخشیدا ولی می دونستی اگر باردار شی بارداریت خارج رحم هست. چون دود قلیان سیگار و دخانیات باعث باردار ...

ممنون ک گفتی نمیدونستم عزیزم ❤

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟)