گلافیرا مدیر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 458 عنوان پافر😍 | مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 19 پست بچه ها من سایزم ۴۴ شدهچاق نیستم زیاد ولی تو پرم ، قدم ۱۶۴،به نظرتون این مدل پافر آدم و چاق تر نشون میده؟؟؟ یا بخرمش؟؟😍 الان عکس و کامنت میزارم 1400/08/11 | 15:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلافیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 458 وای چه خوشگله منم خیلی خوشم اومد فقط موندم خیلی چاقم نکنه
a_f_a عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 4254 گذاشتم عزیزم خیلی خوشگله👌 آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘
a_f_a عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 4254 منم خیلی خوشم اومد فقط موندم خیلی چاقم نکنه ن بابا نمیکنه آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘