2777
2789
عنوان

آرزوی مرگ

254 بازدید | 32 پست

سلام دوستان اگه شما با ی نفر باشین البته خانواده ها هم در ارتباط بشن بعد اون ی نفر بهتون بگه  بعد پنج ماه حوصله هیچی ندارع البته بخاطر فشار ک خانواده ش روش میارن بخاطر این که کار کن چون تازه فوق لیسانس قبول شده اما خانوادش میگن نرو با اینکه سراسری قبول شده میگن کار کن درس فایده نداره و اینکه همین پسر میگه تمام سرمایه زندگیم دادم ب خانوادم ب عنوان قرض و می‌دونم دیگه پس نمیدن و ی جور حس ناامیدی داره چون  تنها پسر خالش هم فوت شده شما اگه تا سر حد مرگ ب اون شخص وابسته باشین چیکار میکنین ب من میگه برو زندگیت بکن ولی آنقدر با من از آینده گفت من نمیتونم خودم تو آینده با کسی جز اون ببینم ای خدا من از عشق فراری بودم با حرفای این آدم امیدوار شدم چرا حالا باید دوباره ناامید بشم از همه چی دلم میخواد بمیرم ب نظرم هیچ چیز این دنیا قشنگ نیست شب و روزم شده گریه دوستان میشه کمک کنید بهم 

😢😢😢

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
😢😢😢

خیلی دوسش دارم نمی‌دونم چرا  وقتی اون مث جونم دوس دارم و عشق اول و آخرمه چرا یهو بام اینجوری شد زورم ب هیچی نمی‌رسه تو این دنیا فقط ب چشام دوست دارم آنقدر گریه کنم تا بمیرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم 

گاهی ادم ناامید میشه،خسته میشه،بی حوصله میشه،بی تفاوت میشه اما خب گذراست،زندگی همینه بالا و پایین داره،ان شاءالله هر چه زودتر مساله تون حل بشه،اما اگر دوستشون دارین اون آقا رو و مطمئنین حرفاشون برای فرار از مسئولیت... نیست بمونین و حلش کنین با هم... 

... 
عزیزم دنیا دو روزه خوش باش 😉

چرا آنقدر امیدوار کرد منو ب آینده آنقدر بهم گفت آینده اینجوری اونجوری حالا داره منو از دنیا سیر می‌کنه می‌دونی من هیچ وقت شانس ندارم نمی‌خوام انرژی منفی بدم ها دلم آنقدر پرع با هیشکی نمیتونم حرف بزنم گفتم بیام نی نی سایت

سلام عزیزم  گاهی ادم ناامید میشه،خسته میشه،بی حوصله میشه،بی تفاوت میشه اما خب گذراست،زندگی همی ...

ب من میگه از قیافه همه آدم ها بدم میاد دوس دارم برم خودم آتیش بزنم کاش خودم بجا پسر خالم مرده بودم اصلا اینجوری نبود ها از شانس من پسر خالش ک همسن خودم بود مرد واقعا بنظر من مردن بهتر از زندگی کردنه اکه خودکشی گناه نبود بخدا این کار میکردم

ب من میگه از قیافه همه آدم ها بدم میاد دوس دارم برم خودم آتیش بزنم کاش خودم بجا پسر خالم مرده بودم ا ...

من حتی. ی رفیق ندارم تو این دنیا اینم از عشقم خانوادم هیچ وقت بهم محبت نکردن همیشه خواهر برادرم بیشتر محبت کردن 

سلام عزیزم  گاهی ادم ناامید میشه،خسته میشه،بی حوصله میشه،بی تفاوت میشه اما خب گذراست،زندگی همی ...

از کجا بدونم دوستم داره دیگه ک بمونم اما من خیلی دوسش دارم آنقدر ک هیچ کس تا حالا ب خوبی و پاکیش ندیدم ولی میگه من ۲۸سالمه مامانم رو مخمع جلو پیشرفتم خانوادم گرفتن

ب من میگه از قیافه همه آدم ها بدم میاد دوس دارم برم خودم آتیش بزنم کاش خودم بجا پسر خالم مرده بودم ا ...

عزیزم خودکشی مسائل رو حل نمیکنه،ضمن اینکه در قبال عزیزانمونم مسئولیم، رفیق نیمه راه نشیم دیگه،ها؟ 

شرایط ایشونم سخته،این حرفا به خاطر فشاریه که تحمل میکنن، میگذره عزیزم،سخت میگذره ولی میگذره،سعی کنین کنارشون باشین اگر واقعا مطمئنین به ارتباطتون... 

... 
از کجا بدونم دوستم داره دیگه ک بمونم اما من خیلی دوسش دارم آنقدر ک هیچ کس تا حالا ب خوبی و پاکیش ندی ...

بهم نگفته تا حالا برو دیشب حتی بهم گفت چرا خودت زدی ب نفهمی اه و بدبختی های من کمه تو هم اضافه شو و چرا مسخره بازی در میاری گفتم منظورت اینه ک برم یا سر ب سرت نزارم گفتن آنقدر سر ب سرم نزار حرفاش بهم نمیگه برو اما رفتارش روزی صدبار میگه برو 

عزیزم خودکشی مسائل رو حل نمیکنه،ضمن اینکه در قبال عزیزانمونم مسئولیم، رفیق نیمه راه نشیم دیگه،ها؟&nb ...

اون از من خیلی دوره اما خب من همیشه بودم کنارش هیچ وقت حتی تو بدترین شرایطم نگفتم چیز بدی بهش آره از دست این زمین و آدما راحت میشی ای کاش خانوادم در جریان نبودن آخه خودش از روز اول خواست خانواده اونم در جریانن

از کجا بدونم دوستم داره دیگه ک بمونم اما من خیلی دوسش دارم آنقدر ک هیچ کس تا حالا ب خوبی و پاکیش ندی ...

عزیزم میشه فهمید دوستتون داره، خودتون چه حسی دارین؟ اینکه توی رابطه تون چقدر تلاش کرده،چقدر سعی کرده خوشحالتون کنه، چقدر باعث شده ادم بهتری بشی 

عزیزم من تا قبل از ارتباطی که اخیرا با عزیزی دارم فهمیدم زندگی چقدر میتونه قشنگ باشه،تا قبلش واقعا دیدگاهم اینجوری نبود، با ادمی باش که دیدگاهت رو به زندگی زیبا کنه 

نمیخوام بگم توی هیچ رابطه ای تنش و مشکل نباید باشه، پیش میاد خب... 

در هر صورت خوب و عمیق فکر کنین به ارتباطتون از همه زوایا... 

... 

ولش کن بابا تو مسوول شاد شدن اون هم که نیستی . بخواد میاد  درستش میکنین باهم. نخواد تو خودتو بکشی ام حالش خوب نمیشه

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
اون از من خیلی دوره اما خب من همیشه بودم کنارش هیچ وقت حتی تو بدترین شرایطم نگفتم چیز بدی بهش آره از ...

متوجه ام عزیزم،گاهی یه طرف رابطه بیشتر تلاش میکنه...،اما باید عمیق فکر کنین و تصمیم بگیرین،امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرین عزیزم... 

...