2777
2789
عنوان

آرزوی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 32 پست
عزیزم میشه فهمید دوستتون داره، خودتون چه حسی دارین؟ اینکه توی رابطه تون چقدر تلاش کرده،چقدر سعی کرده ...

دوست نداشتم هیچ وقت دلبسته بشم اما اون این کار کرد حتی وقتی مامان بزرگم فوت شد تو اون شرایط همه امتحان های دانشگاه مو با هم دادیم از همین راه دور کمکم کرد دلم واسه خودم می‌سوزه دلم میخواد سنگ باشم فک نکنم بهش اما حتی تو خواب و بیداری تو ذهنم هست حس میکنم دوسم داره اما کاش الان کنارش بودم آنقدر گریه کردم دارم کور میشم از چشم درد 

چرا آنقدر امیدوار کرد منو ب آینده آنقدر بهم گفت آینده اینجوری اونجوری حالا داره منو از دنیا سیر می‌ک ...

دله منم پره ولی میشه کاری کرد؟ن خدا بزرگه 

مَن نبضَـم با لبخندِ تو ميزنه . . ♡                                             کاش امام رضا تو بخوای و حاجتم روا شود ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولش کن بابا تو مسوول شاد شدن اون هم که نیستی . بخواد میاد  درستش میکنین باهم. نخواد تو خودتو بک ...

می‌دونی من خیلی تنهام حتی چند ماه پیش صمیمی ترین دوستم ب خاطر ی سوتفاهم از دست دادم بنظرتون چیکار کنم از ذهنم بیاد بیرون 

می‌دونی من خیلی تنهام حتی چند ماه پیش صمیمی ترین دوستم ب خاطر ی سوتفاهم از دست دادم بنظرتون چیکار کن ...

رک بگم .این جور مسائل عاطفی تا مدتهای زیادی تو ذهن آدم میمونه . هر کاری هم بکنی باید  اون دوره نقاهتت بگذره مثل یه زخم میمونه که به مرور خوب میشه. 

اصلا از هیچکس هیچ انتظاری نداشته باش. سعی کن عزت نفستو افزایش بدی. خودتو با کتاب و فیلم و کار کردن یا باشگاه و ورزش مشغول کن. یه هنر جدید یاد بگیر قول میدم بعد 4 ، 5 ماه حتی حسی که داشتی هم یادت نیاد

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)

سخته جدا شدن چون بهش عادت کردی اگ ازدواج کنی باهاش خانوادش هی می خوان ازش بتیغن..دوست عزیز خودتو تو دردسر ننداز ما تجربه کردیم ادم فقط حرص می خوره تو زندگیش...خانواده خیلی مهمه خانواده باید پشتش باشن اما معلومه نیستن

دوست نداشتم هیچ وقت دلبسته بشم اما اون این کار کرد حتی وقتی مامان بزرگم فوت شد تو اون شرایط همه امتح ...

عزیزم متاسفانه یا خوشبختانه نمیشه جلوی دلبستگی رو گرفت،بالاخره یه روزی یه جایی این اتفاق پیش میاد، همه ما ادما اهلی یه نفری هستیم...، خوشحالم که هنوزم هستن ادمایی که اینجور عاشقن...،بهت تبریک میگم... 

و اینکه نمیخوام ازت بخوام که گریه نکنی، گریه کردن گاهی حالت رو بهتر میکنه، گریه کن، ناراحت باش اما نه طولانی مدت بعدش بشین فکر کن و تصمیم بگیر... 

... 

استارترعزیزم😢غصم گرفت با پستات

قصدش ازاول ازدواج بوده؟یافقط ازاینده صحبت میکرد؟

سعی کن تو حال بدش درکش کنی نه که تحت فشار قرارش بدی،

هررابطه ای بالاوپایین دعوا وبحث داره اکه بی مشکل باشه باید شک کرد،

مادخترا زود دل میبندیم وبیشترین ضرر رو هم خودمون میبینیم

مرداوقتی درگیر کارن ذهنشون فقط کارو درنظرمیگیره اما ما خانوما حتی ظرف شستنی میتونیم گریه کنیم😂😢

الان زمان تصمیم گیری نیس،حال روحی طرفت بنظرم واقعابده حمایتش کن بعد راجب اینده تصمیم بگیرین☹️

🦋🫀

استارترعزیزم😢غصم گرفت با پستات قصدش ازاول ازدواج بوده؟یافقط ازاینده صحبت میکرد؟ سعی کن تو حال بدش ...

خودم از غصه دارم میمیرم اره بوده همون روز اول گفت ب خانوادت بگو چجوری کنارش باشم اصلا حس میکنم دیگه نمی‌خواد من باشم دقیقا چرا اینقدر زود دل می‌بندیم چرا اینقدر احساسی هستیم من دارم عین ابر بهار گریه میکنم بعد اصلا واسه اون مهم نیس فقط میگه سر ب سرم نزار. 

یاید خودم عوض کنم حال خودمو 

نگران نباش منم حال تورو داشتم بعد 5 ، 6 ماه بهتر شدم. الانم کامل خوب نشدم اما واقعا بهترم

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
خودم از غصه دارم میمیرم اره بوده همون روز اول گفت ب خانوادت بگو چجوری کنارش باشم اصلا حس میکنم دیگه ...

الهی بگردم،خب حال روحیش خوب نیس گله نکن چرا نیستی چرااهمیت نمیدی،شده درحد یه تماس دودیقه ای زنگ بزن بهش بگو فقط میخواستم حالتو بپرسم،باورکن این روش معجزه میکنه،اگه پیام داد ابدا نگو‌تو میخوای من نباشم اینده مون چی میشه اصلا،چون الان هرچی بگی میگه برو(این تجربه خودمه،میدیدم اخلاقش عوض شده گفتم میخوای نباشم گفت من مجبورت نمیکنم برای بودن😐یمدت سراغشونگرفتم بعدگفت وقتی حالم بدبود رو مخم رفتی وگرنه من میخوام باشی جای اینکه وقتی حالم بده کنارم باشی داشتی تنهام میذاشتی من برات ارزش ندارم واین حرفا،گفتم من نمیخوام به پروپات بپیچم گفت این دلگرمیه چون تنهاکسی که حالموخوب میکنه تویی)ایناروگفتم چون منم مثل تو حس میکردم نمیخوادباشم☹️ولی واقعا حس میکنم شرایط تو نخواستن نیس اون کم اورده تو کم نیار البته اگه ادم لایقیه این مهمه 😢

🦋🫀

الهی بگردم،خب حال روحیش خوب نیس گله نکن چرا نیستی چرااهمیت نمیدی،شده درحد یه تماس دودیقه ای زنگ بزن ...

دقیقا این الان منه بهش گفتم می‌خوام ی مدت نباشم کلی ناراحت شد گفتم گریه کردم گفت بیخود کردی احمق گریه می‌کنی گفت فقط حوصله ندارم آجر بهت بدم سیر میشی همه چی شده پول چ فلان فعلا