من سال دیگه کنکور دارم و توان خریداری پکیج های حرف آخر ندارم خیلی گرونه ۱۶ملیون ۱۸ملیون ۲۰ملیون واقعا نمی تونم بخرم یه نفر کپی هاشو داره خیلی ها دارن استفاده میکنن خیلی ها میگن نه استاد منتظری گفته حرامه کسی کپی های ما رو استفاده کنه خب خودشون هم واقعا انصاف ندارن یه دونه ضبط میکنن کپی میکنن هر بار میفروشن خب اگه قیمتش ۲ملیون بود ۵ملیون بود خوب بود واقعا خیلی هستن می خواستم ببینم استفاده کنم یا نه آخه خیلی ها استفاده میکنن و اهمیت نمیدن ؟
شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم هشدار1:اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲