2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ خدا رحمتش کنه چیشد یه دفعه اخه چن سالش بود

۴۱ سالش بود از سرکار رسید خونه در حد کمتر از ۵ دیقه با زن و بچش بگو بخند حرف معمولی رفت دستشویی اونجا خواهرمو صدا کرد آبجیم دید افتاد رو شیر دستشویی میارمش اینور آبجیم خودش ماساژ میده نفس میده میبرن بیمارستان ۱۰ دیقه ای ولی گفتن اکسیژن ب مغزش نرسید مغزش خیلی آسیب دید

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤

ای وای خدا بیامرزه داشتم صلوات می‌فرستادم خوب شده 

غم آخرتون باشه،شوهر عمه کنم چندسال پیش یهو ایست قلبی کرد و دوتا بچه رو تنها گذاشت و رفت،واقعا هم انسان شریفی بود،روح همه رفتگان شاد

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
لطفا هیچ وقت اینطوری نگو. خدا برای بنده هاش یکسانه من تو زندگی مشکلی دارم خیلی از این بزرگتر اما راض ...

خدا مشکل همه رو حل کنه شما هم بین اونا 

ای وای خدا بیامرزه داشتم صلوات می‌فرستادم خوب شده  غم آخرتون باشه،شوهر عمه کنم چندسال پیش یهو ...

این دامادمون انقدر آقا بود بابا چند سال مریض همش دنبال کارای بابام بود دکتر آزمایش بیمارستان هم خودش هم آبجیم 

هفته ی پیش رفته بودیم شهر بازی یه بچه اومد بهش گفت جوراب میخری گفت نه میخوای بازی کنی گفت آره براش بلیط گرفت اونم بازی کرد چرا خدا دلش برای بچه های اون نسوخت