2777
2789
توی زندگیم ظالمهایی هستن که اشک می ریزم غذام می خورم اشکم با نونم قاطی میشه می خورم 

خدا ظلمشون رو ب خودشون برگردونه.

با قلب شکستم برات دعا میکنم خدا خودش حالتو خوب کنه هرچند دعای من اجابت نمیشه

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤
خدا ظلمشون رو ب خودشون برگردونه. با قلب شکستم برات دعا میکنم خدا خودش حالتو خوب کنه هرچند دعای من ا ...

بر نمی گرده به خودشون. روز به روز ریشه هاشون قوی تر میشه و من پژمرده تر. ممنونم عزیز دلم 

عشقم 💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رحمتشون کنه. شوهر عمه ی من دو سال پیش صبح از خواب بیدار شد و برای خانواده صبحانه آماده کرد. ساعت ۱۰ صبح گفت یه چرتی بزنم برم دنبال کارام. بعد ۱ ساعت عمه م خواست بیدارش کنه دید بیدار نمیشه. تو خواب سکته کرده بود و به قول عمه م انگار ۱۰ سال بود که از دنیا رفته بود .....

خدا رحمتشون کنه. شوهر عمه ی من دو سال پیش صبح از خواب بیدار شد و برای خانواده صبحانه آماده کرد. ساعت ...

مام رفتیم بیمارستان بالا سر جسم بی جونش یه جوری خوابیده بود انگار خیلی وقته خواب. جسمش هنوز گرم بود دخترش میگفت بابام زنده است بدنش هنوز گرم

خدا بیامرزه😢😢 روحش در ارامش براش حمد خوندم بعد متوجه شدم براش فاتحه میفرستم

ممنون عزیزم. برای صبر دل خواهرم و بچه هاش هم ولعصر بخون

خدا رحمتش کنه وبه شما صبر بده ،واقعا داغ عزیز سنگینه 😔دوماه پیش خواهرم ومادرم فوت شدن‌ کاملا درکتو ...

فدای دلت بشم تو چی کشیدی. روحشون شاد باشه خدا صبر بده

خیلی سخته خدا صبرتون بده ، خدا آرامش بده به دل همسر و بچه هاش. منم همسرم آسمونی شد هنوزم باورم نیست ...

خدا بیامرزه چجوری سر کردی خدا بهت صبر بده بچه هم داری