2777
2789
عنوان

سندروم روده تحریک پذیر لطفاً بیاید

104 بازدید | 10 پست

بچه ها من از روز شنبه خیلییییی استرس روم بود شدید.. شقاق شدید هم دارم از بعد از زایمانم یعنی همیشه دفعم به خون ریزی بود.

از شنبه خبر دادن بابام عمل قلب باز شده و خطرناک بوده من یهو دل پیچه ی شدید گرفتم یعنی شاید اونروز ده بار با دلپیچه رفتم سرویس همشم اسهالی... 

هی شکمم صدا میده موقع حرکت روده و تا کوچیک ترین استرسی میگیرم و به چیزی فک میکنم این شکلی میشم... الانم اونجوری شدم و فک کردم خیلی ببخشید باده اومدم خارجش کنم شلوارمو کثیف کردم.

به نظرتون سندرومه روده تحریک پذیره؟چکارش کنم و اینکه بچه پنج ماهه هم دارم نمیتونم فعلا دکتر و بیمارستان برم کمکم کنید توروخدا

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما برید پیش ی داخلی...فک کنم عصبی شده..شایدم مصموم شدین از چیزی

اگه مصمومیت بود ادامه داشت هروقت به چیزی فک میکنم این مدلی میشه...

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
نمیدونم عزیزم🥺 چای نبات اینا اثر نداش.؟

نخوردم

منم ی استرس بیاد بهم فوری اونجورمیشم

سندرم همسرم داشتن اصلا نمیتونس یجا بشنبه اونقد شکمش قار قورمیکرداسترس نده ب خودت بهتر میشی یدونه قرص پرانول ده بخورنسبتا اروم میشی

منم ی استرس بیاد بهم فوری اونجورمیشم سندرم همسرم داشتن اصلا نمیتونس یجا بشنبه اونقد شکمش قار قورمیک ...

همسرتون‌فقط شکمش صدا میداد؟ درست شد؟ علایم دیگه  نداشت؟ چرا نمیتونس بشینه

یه دختر ترک . سارای هستم