2777
2789
عنوان

قاطی کردم

70 بازدید | 8 پست

قاطی کردم حساس شدم هی دستمال دستم خونه رو میسابم باز نگاه میکنم میگم نه کثیفه ، با شوهرم دعوا کردم بهش میگم تو همش می‌ریزی میپاشی خسته شدم رعایت کن ،ذهنم قاطی کرده اینجوری نبودم دو سه روز اینجوری شدم ، دلم میخواد برم ی جا احدی نباشه گوشیم خاموش کنم بخوابم دلم تنهایی بیش از حد میخواد  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بخدا انقد گیر ندید،چه مادرا ب پسرشون چ خانما به شوهرشون،با حساسیت الکی زندگی رو هم برا خودتون و هم ب ...

من اینجوری نبودم ،اتفاقا میدیدم بیخیال منم پابپاش می‌خوردم میریختم بعدم جمع میکردم ، قاطی کردم حساس شدم بعدم واقعا به معنای واقعی گند میزنه خونرو ، واقعا میگم 

من اینجوری نبودم ،اتفاقا میدیدم بیخیال منم پابپاش می‌خوردم میریختم بعدم جمع میکردم ، قاطی کردم حساس ...

من خودم توی اقایون ادم با نظمی ب حساب میام و میفهمم حرفتونو مخصوصا ک توی خوابگاه هم زندگی کردم 

اما خب از دید اونا هم ب قضیه نگاه کنید 

اونا واقعا نمیفهمن که اینچیزا مهمه،و البته ک خیلیاشم واقعا مهم نیست و شماها بیجا حساسیت بخرج میدید و خودتونو اذیت میکنید،اینکه روزی یبار یخچالو و گازو پاک کنی حساسیت اضافیه واقعا پس باید خودتونو تغییر بدین 

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒