2821
2789
عنوان

قاطی کردم

70 بازدید | 8 پست

قاطی کردم حساس شدم هی دستمال دستم خونه رو میسابم باز نگاه میکنم میگم نه کثیفه ، با شوهرم دعوا کردم بهش میگم تو همش می‌ریزی میپاشی خسته شدم رعایت کن ،ذهنم قاطی کرده اینجوری نبودم دو سه روز اینجوری شدم ، دلم میخواد برم ی جا احدی نباشه گوشیم خاموش کنم بخوابم دلم تنهایی بیش از حد میخواد  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا انقد گیر ندید،چه مادرا ب پسرشون چ خانما به شوهرشون،با حساسیت الکی زندگی رو هم برا خودتون و هم ب ...

من اینجوری نبودم ،اتفاقا میدیدم بیخیال منم پابپاش می‌خوردم میریختم بعدم جمع میکردم ، قاطی کردم حساس شدم بعدم واقعا به معنای واقعی گند میزنه خونرو ، واقعا میگم 

من اینجوری نبودم ،اتفاقا میدیدم بیخیال منم پابپاش می‌خوردم میریختم بعدم جمع میکردم ، قاطی کردم حساس ...

من خودم توی اقایون ادم با نظمی ب حساب میام و میفهمم حرفتونو مخصوصا ک توی خوابگاه هم زندگی کردم 

اما خب از دید اونا هم ب قضیه نگاه کنید 

اونا واقعا نمیفهمن که اینچیزا مهمه،و البته ک خیلیاشم واقعا مهم نیست و شماها بیجا حساسیت بخرج میدید و خودتونو اذیت میکنید،اینکه روزی یبار یخچالو و گازو پاک کنی حساسیت اضافیه واقعا پس باید خودتونو تغییر بدین 

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز