2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سینو بزن 

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑
برکت ها هم واکسن های خوبی از کار درومدن ما خودمون کادر درمانیم برکت زدیم ولی اگر اطمینان نداری سین ...

سینوفارم حس میکنم کارایی نداره 

شما کادر درمانی موافقی با نظرم؟ما اکثر اشناهای مبتلا به کرونا سینوفارم زدن

خدایا شکرت
خوبه؟؟؟ تاییدیه جهانی داره؟عوارض بعد تزریق واکسن چیه؟

درصد مقاومت کروناش از همه بالاتره 

عوارض نداشت برام یکم بی قرار بودم 24 ساعت بعدش ک با استامینوفن کنترل میشد

این واکسن ها هیچکدوم تایید جهانی ندارن...

ولی خب این تایید جهانی هم برای من ملاک نبود

کادر درمان اکثرا اینو زدن

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

سینوفارم حس میکنم کارایی نداره  شما کادر درمانی موافقی با نظرم؟ما اکثر اشناهای مبتلا به کرونا ...

کارایی که داره ولی خب ساده بخوام بگم استرازنکا ویروس ضعیف شده اس در حالی که سینوفارم ویروس کشته شده اس

استرازنکا ایمنی بیشتری میده نسبتا اما عوارض بیشتری هم داره مثلا سر درد و سرگیجه و حالت تهوع و تو موارد خیلی خیلی خاص لخته شدن خون.

ولی همیشه گفتم بهترین واکسن در دسترس ترینه

هرکدوم در دسترست هست بزن تعلل نکن.

چرا

تاییدبه داره 60درصد مردم همین واکسن زدند از چند پزشک پرسیدم گفتن سینو بزن

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑
کارایی که داره ولی خب ساده بخوام بگم استرازنکا ویروس ضعیف شده اس در حالی که سینوفارم ویروس کشته شده ...

برکت چطوره؟ویروس کشته شدس یا ضعیف شده؟

واکسن اسپوتنیک چطوره؟

خدایا شکرت