2777
2789

سلام

دخترم اگزما شدید داشت دکتر شربت سیتریزین داد و گفت حساسیت به پروتئین گاو داره  شبی یک سی سی بهش شربت دادم و تغذیه ام رو درست کردم الان خیلی بهتر شده 

ولی دکتر گفت تا ده روز بهش شربت بدم فردا دیگه باید قطع کنم ولی همش استرس اینو دارم که شربت قطع بشه دوباره اگزما برگرده 

کسی تجربه دادن شربت سیتریزین برای اگزمای نوزادش داشته به منم بگه 

خیلی نگران برگشت اگزماشم

دختر من مدام میخوره الان 4 سالشه. اولش ک 4 ماهه بود شدید شد دکتر خارجی شو داد.... نه رعایت کنی برنمیگرده اما خب وقتی مستعد هست باید مراقب باشی هر چند وقت میشه اینجوری 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دادم دختر منم آلرژی داره و لپاش اگزما میزنه و هی میخارونه   سیتریزین میدم دیگه خوب می ...

عزیزم شما چند روز دادین؟تا چند روز مجازیم که بدیم ؟اگه قطع کردم دوباره برگشت میتونم بهش بدم دوباره؟ضرر نداره 

عزیزم شما چند روز دادین؟تا چند روز مجازیم که بدیم ؟اگه قطع کردم دوباره برگشت میتونم بهش بدم دوباره؟ض ...

من وقتایی که یه چیزی بخورم که بهش آلرژی داشته باشه و لپاش قرمز بشه  معمولا یه بار که بدم خوب میشه اما دستور دکترش هر ۱۲ ساعت ۱.۵ سی سی بود

روزی دو بار مجازه اما سعی کن چیزایی که اذیتش میکنه نخوری که مجبور نشی دارو بهش بدی 

من وقتایی که یه چیزی بخورم که بهش آلرژی داشته باشه و لپاش قرمز بشه  معمولا یه بار که بدم خوب می ...

مرسی عزیزم رعایت میکنم پس هروقت زد یه سی سی بهش میدم  که شدت نگیره اگزما ش

دختر من مدام میخوره الان 4 سالشه. اولش ک 4 ماهه بود شدید شد دکتر خارجی شو داد.... نه رعایت کنی برنمی ...

عزیزم دخترتون الان که ۴سالشه بازهم شدیده یا نه کم شده 

من همش امیدوارم تا یک سالگی قطع بشه😔😔😔الان شش ماهشه

مرسی عزیزم رعایت میکنم پس هروقت زد یه سی سی بهش میدم  که شدت نگیره اگزما ش

اره عزیزم 

دیدی داره اذیت میشه و بی قرار میشه بهش بده

دختر من که غیر از اگزما سیستم گوارشش رو بهم میزنه

ضرر دارو کمتر از اینه که روده هاش آسیب ببینه و خدایی نکرده خون تو پوشکش بیاد 

اره عزیزم  دیدی داره اذیت میشه و بی قرار میشه بهش بده دختر من که غیر از اگزما سیستم گوارشش رو ...

عزیزم خدا بچتونو حفظ کنه این بچه ها تا بزرگ بشن ماها نصفه عمر میشیم

عزیزم دخترتون الان که ۴سالشه بازهم شدیده یا نه کم شده  من همش امیدوارم تا یک سالگی قطع بشه😔😔 ...

کم شده اما هست. دومی ام داره شدید تر از اولی 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
یعنی تا چهار سالگی هر شب بهش دادید؟ضرر نداره زیادش؟

نه بابا هراز گاهی ک عود میکنه