2777
2789

سلام دوستان بخدا دیگه خسته شدم کارم شده همش گریه و زاری

از ۱۲ سالگی پوست صورت و بدنم جوش میزنه به هر دری زدم خوب نشدم هردکتری رفتم فقط داروی الکی داد و حتی یک ذره هم اثر نکرددددد الانم ۵ ساله درگیر سوریازیس(پسوریازیس+قارچ) هستم کل گردن و وسط و زیر سینه ها و دور تا دور لب هامو گرفته خسته شدم بخدا دکتر پوست رفتم بیمارستان رازی رفتم حتی زیر نظر طب سنتی بودم خسته شدم بخدا نامزدم همش به روم میاره خسته شدم بخدا😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزدت چه بی ملاحضه س.. وقتی اومد خاستگاریت چشمو گوششو باز میکرد😑

حق داره اونم بخدا خودمم خسته شدم خودم حاضر نیستم خودمو تو آیینه ببینم😭😭😭😭😭بخدا ۸ ساله درگیر دکترم خوب نمیشم نمیدونم چیکار کنم

حق داره اونم بخدا خودمم خسته شدم خودم حاضر نیستم خودمو تو آیینه ببینم😭😭😭😭😭بخدا ۸ ساله درگیر دکت ...

عزیزم حق نداره، اینطور نگو، هر کسی یه عیبی داره شاید شما اون مشکلو داشته باشین ولی از یه لحاض دیگه از خیلیا سر تر باشین، تقصیر خودتون که نیست یه بیماریه باید درمان بشه..

آخه شما میگید ۸ ساله اینطوری هستین پس نامزتون خودش پذیرفته دیگه جای بحثی نیست..

به قول چارلی چاپلین: زندگی شاید اون جشنی نباشه که آرزوشو میکردی، ولی حالا که دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص ❤😌

نمیدونم چقد اعتقاد داری

ولی زیاد تو اطرافیان دیدم اینجور مشکلات که طولانی مدت درگیر بودن رو با طب سنتی ایرانی درمان کردن ی مقدار تحقیق کن برو ی پزشک طب سنتی ویزیتت کنه ایشالا که پوستت عالی  بشه عزیزم

منم صورتم جوش میزنه و داغونم اما با راهکارایی که دارم صورتم خداروشکر بهتر شده، اول صورتمو با ژل شسشوی مخصوص پوست چرب میشورم بعدش با عرق شاتره صورتمو میشورم امروزم الوورا با موز تو مخلوط کن پوره کردم و به صورت قالب یخ دراوردم استفاده کردم قرمزی جوشام خیلی کمتر شده ،هر دو سه روز یه بار که میرم حمام بعدش تا اومدم بیرون بلک ماسک میزنم ۲۰ دقیقه بعد بر میدارم و بعدش یه ماسک دارم دو رنگه اسمشو نمیدونم یادم نیست از دیجی کالا گرفتم بعدش اونو میزنم و حسابی ماساژ میدم بعد چند دقیقه میشورم بعدش دیگه ماسک ورقه ای میزنم که هم خنک کننده هست هم ضد جوشه ولی ژل ضد جوش و عرق شاتره هر روز دوبار صبح و شب استفاده میکنم ولی خداروشکر خیلی خیلی با این راهکار ها بهتر شدم ماسک الورا و موز هم امتحان کن برای جوش خیلی موثره قالب یخ کن 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

درضمن چیزایی بخور که خونت تسویه بشه مثل انار،رب انار،اسفناج،سبزی،و میوه جات قرص ویتامین دی و ای هم خ ...

ممنونم از راهنماییت🙏🏼

تو نت که سرچ کردم دیدم علائمم برای سوداعه ولی درمانشو نمیدونم و اینکه واقعا برای همینه یا نه

ممنونم از راهنماییت🙏🏼 تو نت که سرچ کردم دیدم علائمم برای سوداعه ولی درمانشو نمیدونم و اینکه واقعا ...

اگه سودا داری باید حتما رعایت غذایی کنی و برو پیش یه دکتر خوب سرچ کن ببین از نظر قران چه چیز هایی برای سودا خوبه و‌چه چیز هایی تشدید میکنه بنظرم طب سنتی رو پیش بگیری بهتر نتیجه میگیری درسته زمانبره ولی مطمعن هست برای من گفت شاید 6 ماه طول کشید صورتت خوب خوب بشه 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚