2777
2789

ی کاری کردم که اصلا خوشش نمیاااد دیشب خیلی عصبی شد 😔 از دیشب خیلی سرسنگین رفتار میکنه احساس میکنم تو خونه تنهام جای من بودین چکار میکردین؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول عذرخواهی

بعدشم زمان لازمه تا حالش بهتر بشه زیاد گیر نده برای از دلش درآوردن و مثل قبل شدن بهش مهلت بده

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!

یه وقت مناسب واسش تدارک بچینید و سعی کنید خوشحالش کنید با سوپرایز کردن یا حرکتی ک‌ متوجه هستین قطعا خوشحالش میکنه ، بعدش بهش بگین اگر آزرده خاطرت کردم عزیزم منو ببخش ( خودتونو لوس واسش کنید ) ، بعدش بگو دیگه ناراحتت نمیکنم و هر وقت مایل بودی راجع به همین موضوع میشینیم دوتایی صحبت میکنیم

واای نمیتونم چند روز اینطوری بااشیم

اره برا منم اوایل سخت بود الان دیگه بیخیال شدم.بنظرم یکبار ازش عذرخواهی کن اگه دیدی بازم سرسنگینه دیگه پا پیچش نشو دیگه تو وظیفتو انجام دادی

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
همچنان منتظرم 😭

یه ذره صبور باشه بذار یه ذره حالش بهتر بشه بعد در موردش حرف بزن باهاش و اطمینان بده دوباره تکرار نمیشه

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!