سلام. به نظرم آقایون همشون دوست دارن که خانومای قشنگ و ببینن و همینطور عکسای لختی ببینن. مگر اینکه از خدا بترسن و به خاطر اسلام نگاه نکنن. (البته که همه مومون ها خوب نیستن. منظورم کسی هست که واقعا اعتقاد داره). یعنی به نظرم کسی اگر مومن نباشه و به آخرت اعتقاد نداشته باشه، حتی اگر زنش رو دوست داشته باشه ، دلیلی ندارد که اینجور عکسای لختی رو نبینه. و راجع به هیکل زنها فکر نکنه. البته ممکنه اینجوری بار اومده باشه که سربه زیر باشه. ولی توی گوشیش نگاه میکنه. به نظرتون درسته؟
شوهرم هیچ وقت به خانومها و دخترا ، زل نمیزنه، چون اینجوری بار اومده. و نمیخواد اونها رو اذیت کنه. اما میدونم که توی گوشیش توی کانالهای تلگرام که عکس و فیلمهای خانومهای لخت هست میره. و همینطور، توی گوشیش به آقایون همکارش که توی واتساپ پیام داده، راجع به همکارای واحد دیگه شون، مثلا گفته این دختره دافه. یا اونیکی دختر هیکل قشنگی داره و صداشم خوبه
من اوایل خیلی ناراحت شدم و گریه میکردم. و یه بار به شوهرم گفتم. اونم گفت که مردا همچین شوخی های میکنن و الکی میگیم و میخندیم. من فقط به تو نگاه میکنم و ...
با توجه ب تاریخ عضویت، نوع تایپ کردن و موضوع تاپیک :تو خودت مرد هستی 🙄😐
نه خیرم. من خانوم هستم. اما چون نمیخوام جلوی دوست وآشنا بگم که شوهرم اینجوری هست. ولی اینجا، هیچکس، کسی رو نمیشناسه و میشه از نظرات دیگران استفاده کرد. به خاطر همین، اینجا مطرح کردم