2777
2789
عنوان

چشم چرانی

141 بازدید | 7 پست

سلام. به نظرم آقایون همشون دوست دارن که خانومای قشنگ و ببینن و همینطور عکسای لختی ببینن. مگر اینکه از خدا بترسن و به خاطر اسلام نگاه نکنن. (البته که همه مومون ها خوب نیستن. منظورم کسی هست که واقعا اعتقاد داره).   یعنی به نظرم کسی اگر مومن نباشه و به آخرت اعتقاد نداشته باشه، حتی اگر زنش رو دوست داشته باشه ، دلیلی ندارد که اینجور عکسای لختی رو نبینه. و راجع به هیکل زنها فکر نکنه. البته ممکنه اینجوری بار اومده باشه که سربه زیر باشه. ولی توی گوشیش نگاه می‌کنه. به نظرتون درسته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم هیچ وقت به خانومها و دخترا ، زل نمیزنه، چون اینجوری بار اومده. و نمیخواد اونها رو اذیت کنه. اما می‌دونم که توی گوشیش توی کانالهای تلگرام که عکس و فیلمهای خانومهای لخت هست می‌ره. و همینطور، توی گوشیش به آقایون همکارش که توی واتساپ پیام داده، راجع به همکارای واحد دیگه شون، مثلا گفته این دختره دافه. یا اونیکی دختر هیکل قشنگی داره و صداشم خوبه 

شوهرمن نه توخیابون نگاه میکنه نه توگوشیش نه هیچ جای دیگه.ازچشام بیشتر بهش اعتماددارم 

دلیلشم اینه ک هم باوجدانه( دوس نداره ناموس دیگرانو دیدبزنه) هم اینجوری بار اومده( خانوادگی اهل این مسائل نیستن) هم خداترس و باتقواست.

💜عشقا لطفا خواهشا لایکم نکنید💖
با توجه ب تاریخ عضویت، نوع تایپ کردن و موضوع تاپیک :تو خودت مرد هستی 🙄😐

نه خیرم. من خانوم هستم. اما چون نمی‌خوام جلوی دوست وآشنا بگم که شوهرم اینجوری هست. ولی اینجا، هیچکس، کسی رو نمی‌شناسه و میشه از نظرات دیگران استفاده کرد. به خاطر همین، اینجا مطرح کردم