دخي٧١ مدیر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 3368 عنوان بچه ها كيا آستارزنكا زدن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 62 پست توروخدا من از ديشب خواب ندارم قراره نيم ساعت ديگه شوهرم و بيدار كنم بريم بزنيم شما زدين عوارضش چى بود؟؟؟ 1400/08/10 | 08:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاکتوس_بی_تیغ عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 718 اطرافیان زدن کمر درد و پا درد شدید کلیه درد شدید رَدّی محوِ آسمان خراش ...
دخي٧١ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 3368 من غلظت خون دارم ولی سینوفارم زدم.بادکترمشورت کن باشه عزيزدلم مرسى
sabbaaa عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 970 من اصلا به اين حرفا كه ميگن خانم خطر دداره كار ندارم شوهرم عوارض غلظت خون داره راسته ميگن لخته خون م ... خب وقتی انقد نگرانی چرا سینوفارم نمیزنی؟
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25942 من اصلا به اين حرفا كه ميگن خانم خطر دداره كار ندارم شوهرم عوارض غلظت خون داره راسته ميگن لخته خون م ... دختر عموم استرا زنکا زد .تا پای مرگ رفت غلظت خونش بالا رفته بود اگه دیر میرسوندنش احتمالا الان نبودششما ای کاش یه واکسن دیگه بزنید «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
آرااااامممم عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 4266 داداش من دوز اول زده ولی خب سنش زیر ۲۵ سالشه واقعا داغون شد تب و لرز وحشتناک صداش گرفته بود اصلا نمیتونست حرف بزنه خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
خانوم_وزیری عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 1259 من زدم.عوارض شم بعد حدود ۷ساعت بعد تزریق شروع میشه تب و ارز میکنی و بیحال میشی و من سردرد هم داشتم ولی نهایت یک روز بندازند بعد خوب میشی راستی من استامینوفن نداشتم زیاد برا همون برام سخت تر بود ولی شنیدم واکسن خوبیه نسبت به سینوفارم 1402 انشالله موفق میشم
دخي٧١ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 3368 چرا استرازنکا؟؟؟؟؟واکسن خوبی نیست کلّی عوارض تازه ایمنیش هم درحد واکسنهای دیگه س تو کشورای دی ... منم از همون ميترسم چه ميدونم شوهرم ميگه خيلى از كشورا تاييد ش كردن بهتره و اين حرفا
برادرشوهر_نی_نی_یار عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 8769 یکی از آشناها ما زد فوت کرد @نی_نی_یار_شب اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂
دخي٧١ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 3368 زنداييم زده ميگه هنوز زانو درد داره ولى بهترين واكسن هست شوهرم هم ميگه
پسرک_تنهاا عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 712 من زدمدوز اول اصلا حالیم نشددوز دوم گردنم و دستم خشک شدکه ۲ ۳ روز بعدش خوب شدم پسرک تنها نیستم از این اسم خوشم اومد گذاشتمم😐😐تتلیتی😊👑💫😍
ماه_جان عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 11710 @نی_نی_یار_شب چیزی زدی سر صبح ؟! غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونهی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷
tabassom111 عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 9672 اونو كه ميگن طبيعيه هر واكسنى بزنى دارى فقط لخته خون و ميترسم شوهرش سینوفارم زد عوارض خاصی نداشت.فقط سردردمنو همسرم برکت زدیم بدون عوارضدختر همم مثل اینکه انگار کرونا گرفته باشه یه روز افتادتو خیلی از کشورها وارداتش متوقف شده Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap