2777
2789
عنوان

وایی دیونه شدم😭😭

381 بازدید | 28 پست

بچه ها من با یه ادم نفهم دوست بودم دوبهم زنی کرد الان سه ماهه که شماره شو بلاک کردم بین من و یکی از دوست های صمیمی مو بهم زد الان یکی از دوست هام پیام داده که میخواد برگرده و پشیمونه منم نمیتونم ببخشمش شوهرم گفت کلا بلاکش کن الان ساعت ۵ صبحه شوهرم بفهمه منو میکشه 😭😭😭😭این ادم نفهم ادرس خونه مو داره چیکار کنم😭😭😭

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بلاکش کن

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

ساعت 5 صبحه میخاد بیاد الان؟ 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
خب چرا شوهرت میکشت؟

چون سر این ادم نفهم خیلی ناراحت شدم خیلی گریه کردم شوهرم اعصابش خورد شد چند باری جروبحث کرد باهام

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
بین من و یکی از دوست های صمیمی مو بهم زده الان دوباره میخواد دوست شه باهامون چیکار کنم؟

کار سختی نیست الوییت خودت و شوهرت هستید اگه تماس گرفت بهش بگو دوست دارم اخرین تصویرم ازت همون خاطرات خوبمون باشه من علاقه ای به ادامه این دوستی ندارم خداحافظ

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱