2777
2789
عنوان

آدمای زشت

447 بازدید | 28 پست

شده تا حالا از زشت بودنت غصت بگیره؟ من خیلی غصه میخورم که هر چی نقص بوده از پدر و مادرم گرفتم مادرم زن زیباییه چشم آبی اما من فقط عیب های اونو به ارث بردم خیلی مسخره شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی یهو حساس میشم 

این عکساو اینام ادمو همش به مقایسه وادار می‌کنه ولی خب واقعا بعضیا با عمل و دندون و خلاصه هر چی خوشگل تر شدن 

در کل زیاد فک نکن 

روش حساس سی بدتر میشه 

رو نقطه قوتات تکیه کن

بستگی داره واقعا زشت باشی یا شکسته نفسی کنی خودتو با کی مقایسه میکنی؟ زیبا ترین دخترها هم من دیدم ...

دقیقا... و واقعا هم زشت نیستن و خودشون یه عالمه زیبایی های دیگه ای دارن

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست/ما تجربه کردیم کسی یار کسی نیست :)))))

راستش تاحالا آدم موفق زیاد دیدم که ظاهر براشون مهم نیست 

امیدوارم چیزای مهمتر از چهره، از پدر و مادرت به ارث برده باشی گلم🍃

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

توروخدا راجب خودت اینجوری حرف نزن😔

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢

اسی ما زشت نیستیم خواهر فقط پول نداریم عمل کنیم☹

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
مثلا چ عیب هایی

صورت من تا قبل خندیدن قابل تحمله وضعیت وقتی خراب میشه که بخندم دندونام فاصله دارن راه درمانی جز یه عمل سخت و گرون وجود نداره که نمیتونم زیر بارش برم  و بینیم بسیار زشت وقتی میخندم عین یه دلقک میشم پاهام پرانتزی ؛ قدم کوتاه ؛ حساسیت شدید دارم ؛چشمم ضعیف؛ با اینا میتونم کنار بیام که مسخره میشدم ولی با چهرم یعنی دندونا و دماغم نه اصلا روم نمیشه بخندم همیشه بسته میخندم 

اسی ما زشت نیستیم خواهر فقط پول نداریم عمل کنیم☹

دقیقا من پول دارم البته ولی محدودیت دارم نمیزارن به خودم برسم میگن همینطوری بدنیا اومدی همینطوری هم باید بمیری