2777
2789
عنوان

آدمای زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا من پول دارم البته ولی محدودیت دارم نمیزارن به خودم برسم میگن همینطوری بدنیا اومدی همینطوری هم ...

بگو سر جدتون جمع کنید این حرفارو چیکار دارم این زندگی رو وقتی خودم توش احساس راحتی نمیکنم‌وقتی ازش راضی نیستم 

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
هوش به ارث بردم

بسیار عالی، دیگه چی از این بهتر👌👌👌👌

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بگو سر جدتون جمع کنید این حرفارو چیکار دارم این زندگی رو وقتی خودم توش احساس راحتی نمیکنم‌وقتی ازش ر ...

خانوادم که محدودم کردن مجبورم گردن با کسی که مث حودشونه عقد کنم اون از خانوادم تعصبی تره

خانوادم که محدودم کردن مجبورم گردن با کسی که مث حودشونه عقد کنم اون از خانوادم تعصبی تره

وای اسی بدجور پس کارت سخت شده ببین شوهرو بهتر از خانواده میشه قانع و راضی کرد یا ذره با دلبری و اینجور چیزا ک اره میخوام خودمو واسه تو خوشگل کنم و اینا مخشو کم کم بزن انشاالله که بزاره بری 

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
منم بعضی وقتا راجع به خودم همچین حسی دارم

توی مدرسه سوم دبیرستان یه دختر بی شرف پولدار بود که اینا یه باند بودن چند تا دختر دوست بودن این دختر بی شرفه تمام با دوستاش منو مسخره میکردن و آزیتم میکردن که سال بعدی از اون مدرسه رفتم   خیلی درد کشیدم احساس امنیت ندارم حس میکنم بخندم بقیه مسخرم میگنن

وای اسی بدجور پس کارت سخت شده ببین شوهرو بهتر از خانواده میشه قانع و راضی کرد یا ذره با دلبری و اینج ...

وضعیتم وقتی بدتر شد که خواهر شوهرم خیلی خوشگله همه اونو میزنن تو سرم خواهر شوهرم محل سگ من نمی‌ده منو بی کلاس حساب می‌کنه  به خاطر خوشکلیش به هر چی خواسته رسیده به پسر مورد علاقش خانواده نامزدش پولدار براش تمام طلا میخرن نامزدش هم خوشگله و هم اینکه پدر نامزدم و مادر نامزدم خیلی روی خواهر شوهرم حساسن وقتی عقد خواهر شوهرم بود گفتن. تو لباس برا چینه با یه لباسی که برات خریدیم قبلا بیا هی از اونور نامزدم اینقدر دوست داره خواهرشو همین دیروز سرش دعوا کردیم من جایی از خواهر شوهرم تعریف کردم گفتم خوشگله  بعد خواهر شوهرم بام دعوا کرد که چرا حرف منو زدی گفتی خوشگلم اصلا نباید می‌گفتی خواستم بگم بیشعور کثافت عقب مونده   چه اشکالی داره بگم خوشکلی نامزدمم بام دعوا کرد سرش 

میدونی تو این دنیا فقط خوشکلی مهمه من‌توی خانواده ای بدنیا اومدم که پدر و مادرم خواهر و برادرم رو چون زیبا بودن دوست داشتن ...

وضعیتم وقتی بدتر شد که خواهر شوهرم خیلی خوشگله همه اونو میزنن تو سرم خواهر شوهرم محل سگ من نمی‌ده من ...

ببین اسی جونم من اهل شعار و حرف های الکی نیستم ولی مت به چشم دیدم که رفتار مردم و مغازه دارها و اینا با این خانوم هایی ک عمل دارن و ب قول معروف سانتال مانتالن خیلی بهتره نمیدونم چرا اما منم حس میکنم بهشون احترام خاصی میزارن چون عقل همه تو چشمشونه ولی اینو بدون حای اگه یه عیبم تو صورتت داری تحت هیچ عنوانی اجازه نده خانواده همسرت اون عیبتو مسخره کنن یا با گفتن اون اذیتت کنن همیشه پیش اونا جوری رفتار کن بزار فکر کنن ک خیلی خوشگبی مثلا من بینیم بزرگه مادرشوهرمینا بینی خیلی کوچیکی دارن خانوادگی مادرشوهرم هر جا میشینه ب تیکه میگه اره خدا به من شانس داده میدونسته ما پول نداریم عمل کنیم دماغ دخترام و عروسامو کوچیک کرده منم کاملا خونسرد میگم اره اتفاقا همه ب من میگن شانس اوردی دماغت خدادای کوچیک و خوشگله خیلی ب صورتت میاد اصلا اجازه نمیدم ب چهرم توهین کنن توام نزار کلا همیشه از خودت و چشما و هیکل قشنگت پیششون تعریف کن تا اونام ب خودشون اجازه ندن چیزی راجب چهرت بگن

ببین اسی جونم من اهل شعار و حرف های الکی نیستم ولی مت به چشم دیدم که رفتار مردم و مغازه دارها و اینا ...

چقدر مادرشوهرت بیشعوره خواهر شوهر منم بینیش عین عروسکه نه من کلا باشون  گرم نمی‌گیرم دوری و دوستی خانواده مادرم ازیتم میکنن بیشتر همش میگن خواهر شوهر چقدر خوشگل تر از خودته تنها نقطه قوت صورتم چشم رنگیمه که اراییشش میکنم زیاد که بینم کمتر به چشم بیاد

چقدر مادرشوهرت بیشعوره خواهر شوهر منم بینیش عین عروسکه نه من کلا باشون  گرم نمی‌گیرم دوری و دوس ...

ولشون کن بابا دفعه بعد ک گفتن رک برگرد بگو مگه من راجب قیافم از شما نظر خواستم؟ یا بهتون اجازه دادم ک درباره من حرف بزنید