2777
2789
عنوان

چرا من اینجوریم؟از خودم بدم میاد

93 بازدید | 9 پست

رفته بودم خونه مادرم اینا سمت خونشون میوه اینا خریده بودم گذاشته بودم ماشین بابام برگشتنی بیارم الان دیدم نصف میوه هارو نیاوردم

ندیدم صندوق عقبشون چرا اینقد خنگم من؟

یا مثلا مطب دکتری جایی میرم پرونده دستمه میفته از دستم گاهی،اعتماد به نفس ندارم حس میکنم مثل احمقام

یا کلا ادم زودرنجیم هرچی میشه بهم برمیخوره 

همیشه ناراحتم  همیشه مریضم یا سردرد یا دلدرد یا مرضای دیگه.

از خودم متنفرم چرا اینقد من بدردنخورم😭😭

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انگار این متن رو من پارسال نوشتم...

الان بهتر شدم

باید حواستو جمع کنی ،باید ذهنت به همون کاری که میکنی باشه ،اگه یادت میره الارم بزار زنگ بخوره گوشیت

قاطع باش و محکم کاراتو انجام بده.

شیرومه ، شیر اشکنا ، شیروم ره وه بیشه 💔بیشنه تش بزنین ، تر و خشک با ریشه ، دای تر و خشک با ریشه 💔

انگار این متن رو من پارسال نوشتم... الان بهتر شدم باید حواستو جمع کنی ،باید ذهنت به همون کاری که م ...

ممنون عزیزم😞

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
ممنون عزیزم😞

بیخیاال عزیزم.درست میشی.

بزار بگم من چجور تغییر کردم

کارامو با علاقه انجام میدم ، حتی اتاق تمیز کردن ، لباس جمع کردن ، قشنگ موقع جمع کردنشون دقت میکنم و فکرم درست متمرکز شده روی لباس هایی که جمع میکنم

شیرومه ، شیر اشکنا ، شیروم ره وه بیشه 💔بیشنه تش بزنین ، تر و خشک با ریشه ، دای تر و خشک با ریشه 💔

بیخیاال عزیزم.درست میشی. بزار بگم من چجور تغییر کردم  کارامو با علاقه انجام میدم ، حتی اتاق ت ...

سعیمو میکنم

بنظرم‌‌ نیاز به مشاوره دارم از بچگی همینجورم😔

ممنون گلم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز