fafa_mavi مدیر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 عنوان دالتونز😎😈🤘👋🤚🖐✋🖖👌🤌🤏✌🤞🤙👈👉👆🖕👇☝👍👎✊👊🤛🤜👏🙌👐🤲🤝🙏✍💅🤳💪🦾🦿🦵🦶👂🦻👃🧠🫀🫁🦷🦴👀 | مشاهده متن کامل بحث + 36751 بازدید | 9447 پست هآی گایز @گیتارتونم @خاکبرسر @دوستارگربه @parvaneh123 نمیدونم چرا احساس کردم باید تو دسته بندی زایمان بذارمش🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣ኧየጨከየጰከደጰገየጰከየጰጀየጨአነዘጀነዘጸጀጸጀየደገጸደܟܗܬܕܟܗܳܥܗܳܟܗܳܟܓܣܟܗܙܢܒܵܡܫܠܦܥ̇ܪܝܚܗܕܛܙܵ همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐 1400/08/10 | 01:55 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 میگذرونم .. شاید درستش همین بوده...لیاقت خوشبختیو داشت البته با فکر آزاد..ن درگیر اره همینطوره دیشب تا ساعت ۳ حرف زدیم بعدش رفت منو ادم کرد رفت😭 چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
ریحانگلی۲۰ عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 6845 اره همینطوره دیشب تا ساعت ۳ حرف زدیم بعدش رفت منو ادم کرد رفت😭 چی شده عزیزم ؟ گفتی بیایم من الان تونستم بیام آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 چی شده عزیزم ؟ گفتی بیایم من الان تونستم بیام همه میدونین فاطمه رفته کسی که یه ماه نشده بود اشنا بودیم ولی جوری باهاش خو گرفته بودیم انگار همیشه بوده میخواستم بگم این تاپیک یادگاری فاطی حفظش کنیم چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7649 اره همینطوره دیشب تا ساعت ۳ حرف زدیم بعدش رفت منو ادم کرد رفت😭 آنی مگه خوشبختیشو نمیخاسی ها؟!اون الان خوشبخته..ب این فکر کناون الان بدون ما خوشبختههمین هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 آنی مگه خوشبختیشو نمیخاسی ها؟!اون الان خوشبخته..ب این فکر کن اون الان بدون ما خوشبخته همین فقط خدشبختیشو میخوام همین همین اون خوشبخت شه اینجا نباسه شاد باشه اینجا نباشه همین چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
پفیلا_نمکی عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 1109 سلام فداتشم..میگذرونم تو خوبی؟!فاطی ام رف ک...💔 ممنون گلم خوبمآره رفت دارممتلاشیمیشومواینیکداستاننیست💔🥀وجزکلمهچیزدیگریندارم😞 ،خستهازصبوریبیشازحد؛؛؛خستهازایستادگی بالاترازتوان!وخسته از جنگیدن بیپایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
ریحانگلی۲۰ عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 6845 همه میدونین فاطمه رفته کسی که یه ماه نشده بود اشنا بودیم ولی جوری باهاش خو گرفته بودیم انگار همیشه ب ... چشم حتما مرسی که گفتی اما میدونی که من خوب نبودم درجریان نیستم چرا رفته ؟ آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7649 فقط خدشبختیشو میخوام همین همین اون خوشبخت شه اینجا نباسه شاد باشه اینجا نباشه همین پس ناراحت نباش باشه؟!اون الان بدون ما خوشبخته☺ هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 چشم حتما مرسی که گفتی اما میدونی که من خوب نبودم درجریان نیستم چرا رفته ؟ هیچکس نمیدونه چرا رفته ولی مطمنم اینجا بودن خدشحالش نمیکرد پس جایی باشه که خوشبخته برا من کافیه چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7649 ممنون گلم خوبم آره رفت حیف شد...اما خب اون اللان حالش اوکیه هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 پس ناراحت نباش باشه؟!اون الان بدون ما خوشبخته☺ نیستم مهدیه همیت کافیه که خوشبختهشاید منم بیام مادران چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
هیژه عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 4787 نیستم مهدیه همیت کافیه که خوشبخته شاید منم بیام مادران ارع بیا ❤️ محیطش دلگیر نیس ، تاپیکای خیانت و کتک اینجور چیزام، نیس
ریحانگلی۲۰ عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 6845 هیچکس نمیدونه چرا رفته ولی مطمنم اینجا بودن خدشحالش نمیکرد پس جایی باشه که خوشبخته برا من کافیه خداروشکر فرقی نداره مهم اینه خوشبخت و خوشحال باشه 💜💜🌹🌹🌹 آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 ارع بیا ❤️ محیطش دلگیر نیس ، تاپیکای خیانت و کتک اینجور چیزام، نیس اره شاید اومدم چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7649 نیستم مهدیه همیت کافیه که خوشبخته شاید منم بیام مادران این برا هممون کافیه...اره بیا..کلا فضاش شادهکاربرای باحال دارههم سن زیاده.. هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ