2777
2789
منو خدا هم نمیتونه از رو حرفم برم گردونه گفتم بهت تا یه مدت کار ندارم باهات من رفتم این رسم و راهش ن ...

رد دادی رسما

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همین که گفتم 

مینااااااااااااااا

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
@دختر_زیبا_خاص_38   @شامپو_تخم_مرغی   @خاکبرسر   @parvaneh123   @پف ...

فاطمه میدونم پیامم و نمبینی ولی میخوام بدونی ایناز زندگیشو به تو مدیونه هر جا هستی پیش هر کی هستی فقط شاد و خوشبخت باش همین تو این مدت جوری بهت عادت کردم انگار هر لحظه کنارم بودی فاطمه خیلی دوستت دارم رفیق 

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
دلیلش فقط و فقط خوشبختیش بود پس گریه هامونو میزاریم کنار چون اینجا حالش اگه خوب میشد هم تظاهر بود&nb ...

سلام عزیزدلم ببخشید من دیشب نبودم خوابم رفت دیگه امروزم که کلاس دارم گیج گیجم ، حالت خوبه ؟

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹