2777
2789
یآدم نیست ولی تا ۱۶ صفحه پیش رفت و ۴_۵ مفر بعد از من ادامه دادن. جواب تاپیک منم عباس بوعذار بود

آره جواب دیدم دهنمون رو سرویس کردی 😂

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلاااااام چطورین🖐🏻😂💕من اومدم دلتون برام تنگ نشده☹🤣

سلام عززززیزم 💋🫂😘❤️💖💕

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
سلاااااام چطورین🖐🏻😂💕من اومدم دلتون برام تنگ نشده☹🤣

آقا پایه این همینجا دور هم یه حدس کلمه بریم؟ کرم یه کلمه ای افتاده به جونم ول نمیکنه

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
آقا پایه این همینجا دور هم یه حدس کلمه بریم؟ کرم یه کلمه ای افتاده به جونم ول نمیکنه

اول جواب سوالم رو بدید بعد 

توروخدا؟ پ چرا من فکر میکردم رو هوا میگین😹

فکر خودت بوده که راحته واسه ما نبود 🤣

بپرس

فاطی خیلی دوست دارم فمنیست خانم ها باشم نظرت چیه خوبه بده چطوریه