2777
2789
گاهی فان و به موقع اش جدی یه دختر فوق العاده و دوست خوب ❤

قربونتم

ولی تو واقعیت خدا نصیب گرگ بیابون نکنتم🤣 البته مهربونما دلسوزم هستم

ولی اعصاب ندارم کلا 

و شوخ هم نیستم اونجور که تو مجازی هستم😃😂

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
قربونتم ولی تو واقعیت خدا نصیب گرگ بیابون نکنتم🤣 البته مهربونما دلسوزم هستم ولی اعصاب ندارم کلا&n ...

نمیدونم من حس خیلی خوب و مثبتی بهت دارم مطمئنم اگر از نزدیکم ببینمت بازم رفیق خوبمی دیگه منم بدیای خودمو دارم همه کامل نیستن که 🌹 آره خیلی مهربونی خدایی

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمیدونم من حس خیلی خوب و مثبتی بهت دارم مطمئنم اگر از نزدیکم ببینمت بازم رفیق خوبمی دیگه منم بدیای خ ...

عزیزمی😃😍🫂💜❤💙😘

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

فاطی جوابم ندادی تو سایت مادرانی چطور تاپیک پیدا کنم عشقم 💞💋💙💚

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
واسه شما ثابت شدم اینا هم جزو شما نبودن؟یکیش همین پفیلا نمکی و چند نفر دیگه که بدون این که حواستون ...

سلااام🙂😂

چطوری خوبی؟😁😁

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
قربونت تو خوبی؟

فداات😁🍭

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
نمیرم اونجا 

خیلی گیج شدم واقعا شلوغه اصلا معلوم نیست چی به چیه

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه