2777
2789
کآری به اون ندارم فقط من بهت اون حرف رو نزده بودم؟

چرا گفتی خودت همه رو عزیزم

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
@دختر_زیبا_خاص_38   من بهت نگفته بودم آخرین نفر بیاد نظرشو راجبم بگه من چیزی که هستم رو کامل ...

توی سه چهارتا از پیامات به اسمم اشاره کرده بودید برای همین لازم دونستم که بیام و توضیح بدم برات!

من ازت عذرخواهی میکنم آبجی

تو رو هنوزم عزیزترین همرازم میدونم و بهترین خواهر و دلسوز دنیا

حتی اگه تو منو لایق دوستی و محبت خودت ندونی!

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🫂💜❤💙

فاطی من تو سایت مادرانی ثبت نام کردم چطوری تاپیک دالتونز که زدی پیدا کنم 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
نتم خیلی داغونه{{{(>_<)}}}(┬┬﹏┬┬)

شما تازه آمدی تو این تاپیک عزیزم

😑🤭گلم پیامم بخونی گفتم تو یه تاپیک

حواسش نبوده شاید 

من بیشتر فانم یا خشک و جدی؟ همتون حسی که تو این مدت داشتین رو بگید بدونم بیشتر کدوم از این دوتا بود ...

گاهی فان و به موقع اش جدی یه دختر فوق العاده و دوست خوب ❤

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔