2777
2789
عزیزم من قسم میخورم مثل خانوادم قبولت دارم و تو هیچی کاری نکردی یه عده قصد اذیت کردنت دارن و میخان ف ...

عزیزمی تو🫂❤💜❤

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
عزیزم من قسم میخورم مثل خانوادم قبولت دارم و تو هیچی کاری نکردی یه عده قصد اذیت کردنت دارن و میخان ف ...

مینا فاطمه بد متوجه شده داره بد فکر میکنه😭😭😭😭

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حله. ولی فقط بخاطر این که پفیلا هم از خودمون بود و اونطوری دیشب دیدم رفته تو دسته همونا که دارن داس ...

از این واژه مجبور به چت استفاده نککککن من خودم میخوام باهات جتتت کنم فاطمه بخدا داری بد فکر میکنی بخدا داری بد فکر میکنی😭😭😭😭

عزیزمی تو🫂❤💜❤

همیشه مظلوم ضربه رو از جانبه ترسیدن و اعتماد بنفس پایین میخوره اونام از تو همینو میخان هیچی نبوده و اصلا یه ثانیه هم بهش فکر نکن و نترس آب رو آب تکون نخورده عزیزمم 💔💙💚😘

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
از این واژه مجبور به چت استفاده نککککن من خودم میخوام باهات جتتت کنم فاطمه بخدا داری بد فکر میکنی بخ ...

اخه دقیقا داستانی که برام دارن می‌سازن سر همین تهدید کردن و مجبور کردن دیگرانه!

نمیدونم آدم از پشت گوشی چجوری میتونه کسی که شوهر داره رو به کاری مجبور کنه! ولی ظاهرا من میتونم!

اخه دقیقا داستانی که برام دارن می‌سازن سر همین تهدید کردن و مجبور کردن دیگرانه! نمیدونم آدم از پشت ...

هر کی فکر میکنه تهدیده و مجبور جایی تو تاپیک ما نداره فاطمه داری خودتو اذیت میکنی بخدا اصلا مهم نیست ولشون کن

همیشه مظلوم ضربه رو از جانبه ترسیدن و اعتماد بنفس پایین میخوره اونام از تو همینو میخان هیچی نبوده و ...

امروز صب بود بهت گفتم اینجا برام دیگه هیچ ارزش و اهمیتی نداره یادته؟

چیزی که اهمیت نداره آدم ازش نمیترسه

فقط از این که بهم همچین چیزایی می‌چسبونن زورم میگیره

امروز صب بود بهت گفتم اینجا برام دیگه هیچ ارزش و اهمیتی نداره یادته؟ چیزی که اهمیت نداره آدم ازش نم ...

درسته خوب اونا هدف شوم خودشونو دارن ادامه میدن که تو رو نسبت به همه و همه چیز بد بین کنند و از این جا بری و یه حرفم به پات ببندند ولی تو باید محکم باشی و با این حرف ها نترسی و خودتو درگیرش نکنی اگه بکنی اونا به خواستشون رسیدن عین کوه باش قوی و استوار هیچی نیست من بهت ایمان دارم کارت درسته و آدم خوبی هستی 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

سلام،آبجیا! فاطمه جان الان چت هارو خوندم و متوجه شدم که حرفام چقدر ناراحتت کرده

اول این رو بگم که اگه قصد داشتم کوچکترین ناراحتی بهت برسه یا تورو دوراز جون خراب کنم پیش کسی دخترم رو کفن کنم خودم،گرچه که تو خوبیت ثابت شده پیش همه عزیزدلم

دوم اینکه من منظورم از تهدید اون بند آخر حرفات بود که گفته بودی اگه بفهمم کسی دورم میزنه و دروغ میگه بهم خیلی بدجور جوابش رو میدم، منم فکر کردم منظورت اینه که من پسرم و بهت دروغ گفتم وقصد تلافی کردن رو داری

و خیلی ناراحت شدم

آخه منم بزرگترین راز زندگیمو بهت گفتم و انقدر بهت نزدیک شدم که فکرم نمیکردم همچین قضاوتم کنی که یه پسر مریضم که قصد داره عکس تورو ببینه و سواستفاده کنم

به امام حسین قسم که فقط از روی ناراحتی و دل شکستگی بود حرفام و کوچکترین قصدی برای اذیتت نداشتم! 

بقرآن قسم که از تو دل پاکتر ندیدم به عمرم، از دلسوزیت فهمیدم که اون شب چقدر برام ناراحت شدی! 

به اون خدایی که میدونم بیشتر از همه ما بهش نزدیکی و باورش کردی قسم میخورم که هیچ منظوری از حرفام نداشتم

الان شوکه شدم پیاماتو خوندم، دخترا چه حرفایی که درموردم نزدن 

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
سلام،آبجیا! فاطمه جان الان چت هارو خوندم و متوجه شدم که حرفام چقدر ناراحتت کرده اول این رو بگم که ا ...

من اصلا نمیخوام قضاوت کنم شمارو ولی بعضی حرفا دل میشکنن مثل الان که دل فاطمه من شکسته و به همه بدبین شده ما حرف بدی به شما نزدیم و همه رو محض کردیم بخدا ما سه تا مینا و فاطی و من فقط و فقط میخواییم تو این حو بد زمونه همه رو بخندونیم حرفای شما باعث شده فاطمه دلخور بشه از هممون ولی بدترین ضربش به منه که وابسته حرفای خواهرم فاطمه شدم الانم ازم دلخور شده و بدبین

سلام،آبجیا! فاطمه جان الان چت هارو خوندم و متوجه شدم که حرفام چقدر ناراحتت کرده اول این رو بگم که ا ...

@دختر_زیبا_خاص_38 من بهت نگفته بودم آخرین نفر بیاد نظرشو راجبم بگه من چیزی که هستم رو کامل توضیح میدم؟.

من اگه راجبت فکری داشتم نمیگفتم بیا باهم بریم باشگاه!!!!

نمیگفتم بیا بریم یجا قدم بزنیم حرف بزنیم که بکشونمت بیرون از خونه.

ولی قضیه عکس و مجازی برای من فرق داره...

نمیدونم کجای حرفام تهدید بود!

ولی به هر حال بچه ها اشتباه تگت کردن و کلا بحث سر یه نفر دیگه و یه موضوع دیگه بود

@دختر_زیبا_خاص_38   من بهت نگفته بودم آخرین نفر بیاد نظرشو راجبم بگه من چیزی که هستم رو کامل ...

فاطمه نتم تموم شد بزار فردا میام حلش میکنم با اون خرس 

من کلی گفتم و خدا شاهده شما رو نگفتم فاطمه برا هممون عزیز و دوست داشتنی و اصلا دیگه خلاص شد دیگه هیچ کدوم هم خودتون را ناراحت نکنید 

@دختر_زیبا_خاص_38   من بهت نگفته بودم آخرین نفر بیاد نظرشو راجبم بگه من چیزی که هستم رو کامل ...

آنی به من اشتباه گفت حواسش نبود