2777
2789
شما با من تو خصوصی چت کردین؟؟؟؟؟من فقط تو یه تاپیک سنتونو مرسیدم همین کی من با شما چت کردم؟؟؟؟

این کجاش پفیلاس اسمش کیا هست 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
شما با من تو خصوصی چت کردین؟؟؟؟؟من فقط تو یه تاپیک سنتونو مرسیدم همین کی من با شما چت کردم؟؟؟؟

خصوصیتو چک کن.

بعدشم هیچ ربطی به خصومت نداره. خودت میدونی از چی ناراحتم

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب ساعت ۳ اینا یکی اومده اینجا گفته داره با من چت میکنه در حالی که من به فاطمه و بقیه دوستام حتی ر ...

۳ نه ۱۰ و خورده بود من ساعت رو اشتباه تو ذهنم بود اشتباه گفته بودم.

ببین اصلا به من هیچ ربطی نداره که کجایی و چیکار میکنی.

و ناراحتی من اصلا سر این نیست که چرا بهم نمیگی داری چیکار میکنی!خودت میدونی چی میگم

خصوصیتو چک کن. بعدشم هیچ ربطی به خصومت نداره. خودت میدونی از چی ناراحتم

فاطمه اینایی که میان قضاوتت میکنن نمیشناسنت نمیخوان هم بشناسن بخواطر حرف یه عده که معلوم نیست کین بهم ریختی ؟؟؟؟نا تورو نمیشناسیم؟؟؟تو واسه ما ثابت شده ای با هر حرفی که قضاوتت نمیکنیم

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
۳ نه ۱۰ و خورده بود من ساعت رو اشتباه تو ذهنم بود اشتباه گفته بودم. ببین اصلا به من هیچ ربطی نداره ...

میییدونم میییدونم من نمیخوام ذهنیتت از من عوض شه فاطمه خودت میدونی واسم کی هستی ناراحتتیتو برطرف میکنم بخدا هر کی ناراحتت کنه ناراحتش میکنم 

فاطمه اینایی که میان قضاوتت میکنن نمیشناسنت نمیخوان هم بشناسن بخواطر حرف یه عده که معلوم نیست کین به ...

فاطی اصلا وقتی کسی رو نمیشناسی بی دلیل خواهر داری خودت رو اذیت میکنی و میترسونی هیچی نیست مطمن باش عزیزم

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
فاطی اصلا وقتی کسی رو نمیشناسی بی دلیل خواهر داری خودت رو اذیت میکنی و میترسونی هیچی نیست مطمن باش ع ...

بخدا داره خودخوری میکنه من میشناسمش الان داره خودشو میخوره به ولله به پیر به پیغبر اینا نمیشناسنش دارن قضاوتش میکنن فاطمه دلش بزرگه هر حرف رو هزار بار مرور نیکنه

فاطمه اینایی که میان قضاوتت میکنن نمیشناسنت نمیخوان هم بشناسن بخواطر حرف یه عده که معلوم نیست کین به ...

واسه شما ثابت شدم

اینا هم جزو شما نبودن؟یکیش همین پفیلا نمکی و چند نفر دیگه که بدون این که حواستون باشه خیلی وقته بینمون نیستن و پیامایی که توی خصوصی بهم میدن!

من اگه کسی رو تهدید به هرررررچیزی غیر از ترکوندن اعلاناتش کردم بیاد همینجا بگه مشکل حل بشه.

انقد هی جلوی بچه های جدید و... تو تاپیک نیاین بگین تو تهدیدم کردی!

مینا من تو تلگرام باهات در ارتباطم یکککککک بار شد بیام خصوصیت پیام بدم؟ چه برسه به مزاحمت!

واسه شما ثابت شدم اینا هم جزو شما نبودن؟یکیش همین پفیلا نمکی و چند نفر دیگه که بدون این که حواستون ...

بهت میگم ولش کن با هرکسی دهن به دهن نشو فاطمه ماها تورو نیشناسیم من و مینا جزوه بقیه نیستیم ما میدونیم تو فقط و فقط وفقط خوشحال کردن برات مهمه فاطمه تو تنها کسی هستی که با حرفاش و کمکات تونستنم سرپا شم تو نیدونی من جی کشیدم و به تو پناه اوردم فاطمه من جزوه اینام؟؟؟؟ارع فاطمه؟؟

خودت فکر کن بعد از این که روزی حداقل یک تونه پیام خصوصی داری و هی داری ثابت میکنی که من کسی رو تهدید به چیزی نکردم...

یکی بیاد بگه فلانی چند دقیقه پیش داشت باهام چت میکرد تو باشی چه فکری میکنی؟

من تا حالا مجبورت کردم باهام چت کنی؟

نیم ساعت یک ساعت بعدشم پفیلا نمکی میاد میگه من ازت کمک خاستم ولی تو منو تهدید کردی و...🙄

واسه شما ثابت شدم اینا هم جزو شما نبودن؟یکیش همین پفیلا نمکی و چند نفر دیگه که بدون این که حواستون ...

عزیزم من قسم میخورم مثل خانوادم قبولت دارم و تو هیچی کاری نکردی یه عده قصد اذیت کردنت دارن و میخان فقط رو اعصابت راه برن هوشیار باش و اصلا و ابدا بهشون اهمیت نده خواهر من انقده دوست داشتم که هیچی نتونسته تا الان منو از تاپیکت و دوستیمون جدا کنه 

خودت فکر کن بعد از این که روزی حداقل یک تونه پیام خصوصی داری و هی داری ثابت میکنی که من کسی رو تهدید ...

بخدا بهت حسودی میکنن فاطمه به مرگ خودم قسم من با اون خرس چی جی چت نداشتم من فقط ازش تو یه تاپیک سنشو پرسیدم همین 

فاطمه من با بقیه برات یکیم؟؟من یکیم؟؟؟

بهت میگم ولش کن با هرکسی دهن به دهن نشو فاطمه ماها تورو نیشناسیم من و مینا جزوه بقیه نیستیم ما میدون ...

حله.

ولی فقط بخاطر این که پفیلا هم از خودمون بود و اونطوری دیشب دیدم رفته تو دسته همونا که دارن داستان میکنن، فقط بخاطر همین اول بذار تو عمومی این بحث بسته بشه که من نه تورو نه کسی رو مجبور نکردم که باهام بزور چت کنه بعد میریم خصوصی میحرفیم