2777
2789
فک کنم با چطوری_گل😂🤣

چطوری_گل را احضار کنید باید در حضور همه به این پیوند رضایت بدهد تا سریع تر این پیوندمبارک را انجام دهیم

گربه سگ🤪

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@parvaneh123   @خاکبرسر   @پفیلا_نمکی     @meh_rak   @دختر_زیبا_ ...

نه عزیزم منم تمایلی برای حرف زدن درمورد اون تاپیک ها ندارم!

راستش روزانه هزارتا تاپیک بااین عنوان میخونم ولی تا حالا حرفی ازشون رو اینجا نیاوردم

نمیدونم هرکاری خودت صلاح میدونی انجام بده

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
نه عزیزم منم تمایلی برای حرف زدن درمورد اون تاپیک ها ندارم! راستش روزانه هزارتا تاپیک بااین عنوان م ...

شاید باورت نشه من با این که تو گوشیم ۳ تا مرورگر دارم ولی همیشه از گوگل استفاده میکردم تا وقتی وارد این سایت شدم و این تاپیکو زدم و دور هم جمع شدیم.

بعد از اون همیشه صفحه مرورگر گوگلم دیفالت رو این تاپیک باز میشه یعنی من حتی از این صفحه خارج هم نمیشم که حتی اتفاقی چشمم بخاد به اون تاپیکا بخوره!

مگه این که بخام چک کنم که مثلا تاپیکی‌که میخایم بالا ببریمش به کجا رسیده. همین!

کلا تو این صفحه یا تو خصوصی یا تو اعلانات هستم

شاید باورت نشه من با این که تو گوشیم ۳ تا مرورگر دارم ولی همیشه از گوگل استفاده میکردم تا وقتی وارد ...

راستش من اکثر وقتایی که اینجا نیستم تو اون تاپیک هام،اکثرا هم غم و غصه هارو میخونم ولی اونایی که فانن گاهی تگ هم میکنم

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
راستش من اکثر وقتایی که اینجا نیستم تو اون تاپیک هام،اکثرا هم غم و غصه هارو میخونم ولی اونایی که فان ...

🤨 خودت کم مشکل داری بچه؟

🤨 خودت کم مشکل داری بچه؟

مرض دارم😊نمیدونم چرا وقتایی که حالم بده دوس دارم بدترش کنم😕حتی آهنگ غمگینم گوش میدم اون وقتا که بدتر عر بزنم

مرض دارم😊نمیدونم چرا وقتایی که حالم بده دوس دارم بدترش کنم😕حتی آهنگ غمگینم گوش میدم اون وقتا که بد ...

من باید تورو بکوبم دوباره بسازم با خودت درست میشی؟🤨🤨🤨😅

من باید تورو بکوبم دوباره بسازم با خودت درست میشی؟🤨🤨🤨😅

نه خودم که حال میکنم بااین حالم😊دوس دارم زجر بدم خودمو به تاوان خیلی چیزا...

نه خودم که حال میکنم بااین حالم😊دوس دارم زجر بدم خودمو به تاوان خیلی چیزا...

بله دلیلشم میدونم چیه

واسه همین میخام خفت کنم😡

بله دلیلشم میدونم چیه واسه همین میخام خفت کنم😡

نه سلطان بگذر از این بنده حقیر😅اصن غلط زیادی خوردم 

گذر کردیم =)

اوووووف قربون پشمات سلطان❤

اوووووف قربون پشمات سلطان❤

👸ما پشم نداریم😂

چرا برایمان حرف در می‌آورید؟

مهرک بهم میگه آقا

توهم میگی پشمک

این چه بازی کثیفیه راه انداختین😂🤣