2777
2789
نمیدونم هدفت از زدن این حرفا چیه وقتی میدونی‌باعث اذیت کسی میشه ولی به عمد انجامش میدی. من بهت آزار ...

عزیزم من غلط بکنم که چنین هدفی داشته باشم فقط هرس میخورم از یه دسته بی مغز و شما رو هم همتون را حتی بدون اینکه تو دنیا واقعی دیده باشمتون بهت مطمن و قبول دارم حتی با این پست ها که میزارن همه چیو فهمیدم ولی مقصود اینه که وقتی یه نفهم مثل این تاپیک میزنه عقب نکشین اعصابتون را داغون نکنید کاملا ریکس باشین ولی برین به اون کله پوک گله و شکایت کنید و اعتراض کنید که باز این کار رو تکرار نکنه چون من خوب میفهمم چه پیامد بدی داره و خودم رفتم به اندازه خودم بهش گفتم ولی تاپیک وسعت پیدا کرده و آدمی هم نیستم که بخام تاپیکش بترکونم در کل این احمق وقتی نمیدونه فمنیست یعنی چه دیگه همش با این رفتارش فاجعه ببار میاره که نمیدونه چقدر مرد هستن تو این سایت و یه سایت عمومی ای کاش میتونستم حضوری حرف بزنم برا همتون 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@parvaneh123 @خاکبرسر @پفیلا_نمکی   @meh_rak @دختر_زیبا_خاص_38  

اگه به هر دلیلی مخالفید و دوست دارید اون بحث ها به اینجا هم باز بشه حتما بگید. درسته که اینجا صفحه منه ولی پاتوق هممونه و من به چشم یه تاپیک انحصاری نگاهش نمیکنم. یه تاپیک دیگه میزنم که اونجا چت کنیم و اینجارو میذارم برای این بحث ها و دیگه تو این تاپیک نمیام و اونجا باهاتونم.

***نظر من راجب اون ادما و هرررر آدم دیگه ای:

زندگی اونا به خودشون مربوطه زندگی ما به خودمون و تصمیمات اونا هیچ تاثیری تو زندگی ما نداره.

اونا دوست دارن اونطور مطالب رو بخونن و بنویسن و اونطوری باهاشون رفتار بشه. تصمیم هرکسی برای زندگیش، علاوه بر محترم بودن اصلا و ابدا ب من ربطی نداره که به خودم اجازه بدم قضاوت کنم یا نظری بدم مخصوصا منی که هیچ تخصصی تو زمینه مشاوره خانواده ندارم!.

و وقتی تصمیم اونا تو آینده و زندگی من(منِ نوعی) هیچ تاثیری نداره به من و شما چه؟.

ولی اگه علاقه به بحث راجب اون مسائل دارید میتونید همینجا راجبشون صحبت کنید و یه تاپیک دیگه میزنیم برای چتامون و اونجا ادامه میدیم هرچی اکثریت رای بدن همونو انجام میدم

منم پیشاپیش نظرمو گفتم.

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
اره الانم بعضی کلمه ها اشتباه تایپ میکنی😂💔

دقیقا 

بخاطر همون مشکلی که میگم با بدبختی تونستم حلش کنم

وقتی دوباره با چیزایی که تداعی کننده اون دوره بودن مواجه میشم سردرد وحشتناکی میگیرم و کلا تایپ کردنم گوه میخوره توش

عزیزم من غلط بکنم که چنین هدفی داشته باشم فقط هرس میخورم از یه دسته بی مغز و شما رو هم همتون را حتی ...

ترجیح میدم بخاطر سلامت خودم بیشتر از این با شما بحث نکنم.

دقیقا  بخاطر همون مشکلی که میگم با بدبختی تونستم حلش کنم وقتی دوباره با چیزایی که تداعی کننده ...

فاطی من احترام خودت دیگه بحثو ادامه نمیدم چون ظاهرا من مقصر شدم و از سمته کسی هم حمایت نشدم من همه حرفم این بود که به اندازه یه کلمه برید به اون استارتر احمق بگید کارت اشتباه بوده همین و اصلا پست ها رو نخونید 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
ترجیح میدم بخاطر سلامت خودم بیشتر از این با شما بحث نکنم.

باشه 

هیچوقت تاکید می‌کنم هیییییییچ وقت توی هیچچچچچچچ مسئله ای بحث کردن نتیجه نداشته که تو بتونی با بحث ...

فاطی چرا تو همه رو به بد میگیری بابا اصلا ظرفیت نداری من نمیگم که اعصابه خودتون رو داغون کنید یا بد بشه براتون اصلا یه طوری داری با من رفتار میکنی که انگار من همیشه بد برات میخاستم من میگم ما بریم به اندازه یه کلمه به اون بگیم کارت اشتباهه ما بی تفاوت شدیم نسبت به این مسایل که وضعیتمون هر روز بدتر میشه چرا میتونیم به اندازه یه کلمه گفتن تلاش کنیم 

مینا عزیزم بحث رو ادامه ندیدن دیگ

چشم وزیر ارشد باشه بابا ادامه نمیدهمممم  🤣🤣🤣🤣