2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

@دختر_زیبا_خاص_38   @خاکبرسر     @پفیلا_نمکی   ‍ @parvaneh123   &n ...

آره عزیزم واقعا هم حق داری،مخصوصا که یه مشکل تو زندگی خود آدمم باشه

منکه میخونم دپرسم الان

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
@دختر_زیبا_خاص_38   @خاکبرسر     @پفیلا_نمکی   ‍ @parvaneh123   &n ...

نه من دنبال این چیزا نیستم خودم مراقب خودم هستم فقط رفتم تو تاپیکش گفتم خانم بجا اینکه بیایی طرفدار و فمنیست خانم ها بدبخته کشورمون باشی با این تاپیکت چیزه دیگه رو منظور کردی و گله و شکایت کردم تازه انقده نفهمه که میگه فمنیست یعنی چه میخاستم از وسط دو شقش کنم والا به خدا 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

خدایا من پول میخوااااام

خدایا پول بدههههههههههههههههههههههههه

من یه ویولن خفن میخوام 

میخام حرفه ای تر ادامه بدم

من فولوت هم میخوام

خدایا وقتی حس و علاقه و استعدادشو میدی پووووووولشم برسون

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
قبول کردم گلم

افتخار دادی خانوووووم💜

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
آره عزیزم واقعا هم حق داری،مخصوصا که یه مشکل تو زندگی خود آدمم باشه منکه میخونم دپرسم الان

اصلا و ابدا نخون اصصصصصلا نخون

به سلامت روح خودت رحم کن چون واقعا رو جسمت هم تاثیر میذاره

من پدرم دراومد تا درمان شدم

و تازه از خیلی نظرا تو زندگیم شانس داشتم

شناسایی که پیش اومدنشون یک در هزاره و واقعا نزدیک به صفره داشتن اون چیزا

و ممکنه شرایط درمان انقدر برای همه هموار نباشه

به خودت آسیب نزن

خدایا من پول میخوااااام خدایا پول بدههههههههههههههههههههههههه من یه ویولن خفن میخوام  میخام ...

فاطی هیچوقت گوشیت شارژ نداره😂💔🤣اینو از شات های که میفرسی فهمیدم🤣😂

🖤🥀
نه من دنبال این چیزا نیستم خودم مراقب خودم هستم فقط رفتم تو تاپیکش گفتم خانم بجا اینکه بیایی طرفدار ...

هیچوقت

تاکید می‌کنم

هیییییییچ وقت

توی هیچچچچچچچ مسئله ای بحث کردن نتیجه نداشته که تو بتونی با بحث‌کردن چیزی رو عوض کنی

پس نه اعصاب خودتو خراب کن

نه برای چیزای پوچ انرژی حروم کن

نه بهشون اهمیت بده

نه بحث کن

فاطی هیچوقت گوشیت شارژ نداره😂💔🤣اینو از شات های که میفرسی فهمیدم🤣😂

آرهههههه دقیقا

دهنت سرویس به چه چیزایی دقت میکنی🤣😂

اه اه مردا که جا خود دارن و حرفی واسه گفتن ندارن چون همیشه و همع جا حق باهاشون بوده و همه چیز ولی این زنا دیگه چه مرگ و مرضی دارن میان از این تاپیکا میزنند خودشونو ناچیز و بی مقدار جلوه میدن چرا مخ تو اون کله پوکشون نیست و نمیخان به خود بیان ببینند دارن چه غلطی میکنند با این تاپیک زدناشون 😡😡😡😡😡

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
اه اه مردا که جا خود دارن و حرفی واسه گفتن ندارن چون همیشه و همع جا حق باهاشون بوده و همه چیز ولی ای ...

نمیدونم هدفت از زدن این حرفا چیه وقتی میدونی‌باعث اذیت کسی میشه ولی به عمد انجامش میدی.

من بهت آزاری رسوندم که با این حرفا میخوای مریضم کنی؟

یا چی؟

اه اه مردا که جا خود دارن و حرفی واسه گفتن ندارن چون همیشه و همع جا حق باهاشون بوده و همه چیز ولی ای ...

زندای اونا به خودشون مربوطه زندگی ما به خودمون و تصمیمات اونا هیچ تاثیری تو زندگی ما نداره.

اونا دوست دارن اونطور مطالب رو بخونن و بنویسن و اونطوری باهاشون رفتار بشه و تصمیمشون محترمه.

به من و شما چه؟