2777
2789
خسیس هیچی نمیده ما بریم اونجا خودمون جیبش میزنیم بهترین شام را براتون ردیف میکنم چرا متوجه نیستی مزا ...

واقعا فکر میکنی من متوجه نیستم مزاحه😕😐

مو از خرس کندن غنیمته آره همونو بچسب😅

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
واقعا فکر میکنی من متوجه نیستم مزاحه😕😐 مو از خرس کندن غنیمته آره همونو بچسب😅

تا حالا باهات صحبت نکرده بودم عزیزم فکر کردم جدی گفتی😂🤣 فدات شم 💙❤️

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا حالا باهات صحبت نکرده بودم عزیزم فکر کردم جدی گفتی😂🤣 فدات شم 💙❤️

عشقی عزیزم💜💛 ازاین به بعد بدون دیگه 

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
عشقی عزیزم💜💛 ازاین به بعد بدون دیگه 

چشم عزیزم میدونم با جنبه هستی دیگه فدات بشم من ❤️💙💚

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
چشم عزیزم میدونم با جنبه هستی دیگه فدات بشم من ❤️💙💚

نشی عشقم❤💜❤

من ۴ ساله ازدواج کردم عزیزم،بچمم یکسالشه! درکل ناشکر نیستم،ولی زندگیم اصلا به زندگی شبیه نیست! بیش ...

الهی بگردم☹

(بخدا من بلد نیستم ابراز همدردی کنم ولی از صمیم قلب ناراحت میشم و واقعا با تمام وجودم برات دعا میکنم ایشالا درست بشه)

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
اره از اثاث کشی بدم میاد اونم بقول تو الانش! وای خیلی خوب گرفتی ماشالا،همینکه کرایه نمیدی دو هیچ جل ...

اره بابا فکر کن ۱۰۰ رهن کامل اونم پیروزی مفته واقعا

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
من ۴ ساله ازدواج کردم عزیزم،بچمم یکسالشه! درکل ناشکر نیستم،ولی زندگیم اصلا به زندگی شبیه نیست! بیش ...

آخی عزیزم ان شالله به یه شکلی اون طور که میخای و دوست داری زندگی کنی خدا پشت و پناهت 💚💙❤️🥺

الهی بگردم☹ (بخدا من بلد نیستم ابراز همدردی کنم ولی از صمیم قلب ناراحت میشم و واقعا با تمام وجودم ب ...

الهی قربونت،همدردیتم قشنگه😊مرسی از محبتت❤🌹❤

اره بابا فکر کن ۱۰۰ رهن کامل اونم پیروزی مفته واقعا

آره یه سور مفصل زدی😊👍

آخی عزیزم ان شالله به یه شکلی اون طور که میخای و دوست داری زندگی کنی خدا پشت و پناهت 💚💙❤️🥺

ممنونم عزیزدلم،راستش اون اتفاقایی که نباید افتاد دیگه بعد این فکر نکنم اتفاقات خوبی درپیش داشته باشم!

ولی ممنونم از دعاهای قشنگت🌹