هرکی یه سنی رو برای ازدواجش مناسب میدونه عزیزم همه هم سعی میکنن درست ترین تصمیم رو برای زندگیشون بگ ...
من ۴ ساله ازدواج کردم عزیزم،بچمم یکسالشه!
درکل ناشکر نیستم،ولی زندگیم اصلا به زندگی شبیه نیست!
بیشتر برای آبرو داری و دشمن شاد نشدن ادامه میدم!
بیخیال
امیدوارم توم زندگی روی خوشش رو نشونت بده و اونی که خدا برات مقدر کرده بهترینش برات اتفاق بیفته
دارممتلاشیمیشومواینیکداستاننیست💔🥀وجزکلمهچیزدیگریندارم😞 ،خستهازصبوریبیشازحد؛؛؛خستهازایستادگی بالاترازتوان!وخسته از جنگیدن بیپایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
اوهوم خیلی خوبه خونش واقعا الانم چون اصلا فصل اسباب کشی نیست تونستم ۱۰۰ رهن کامل پیدا کنم مگه بودد ...
اره از اثاث کشی بدم میاد اونم بقول تو الانش!
وای خیلی خوب گرفتی ماشالا،همینکه کرایه نمیدی دو هیچ جلویی😊
دارممتلاشیمیشومواینیکداستاننیست💔🥀وجزکلمهچیزدیگریندارم😞 ،خستهازصبوریبیشازحد؛؛؛خستهازایستادگی بالاترازتوان!وخسته از جنگیدن بیپایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔