2777
2789
عه به مترو هم نزدیکی عالیه برات

اوهوم خیلی خوبه خونش واقعا

الانم چون اصلا فصل اسباب کشی نیست تونستم ۱۰۰ رهن کامل پیدا کنم

مگه بودددد!!!!

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آب و روغن و نمک با من است دیگرررر😡 نکند نون و تخم مرغ و گوجه را نیز ما بدهیم🤨😡

بله همش با توعه ما فقط میاییم میخوریم بعد واست کف میزنیم دیگه و بهت تبریک میگیم 😆

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
بله همش با توعه ما فقط میاییم میخوریم بعد واست کف میزنیم دیگه و بهت تبریک میگیم 😆

باشد

ما همان روغن و نمک و آب را باهم قاتی میکنیم و به خوردتان میدهیم

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
باشد ما همان روغن و نمک و آب را باهم قاتی میکنیم و به خوردتان میدهیم

اصلا تو بده زهر مار بده ما میاییم میخوریم خوب شد 😀

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
هرکی یه سنی رو برای ازدواجش مناسب میدونه عزیزم همه هم سعی میکنن درست ترین تصمیم رو برای زندگیشون بگ ...

من ۴ ساله ازدواج کردم عزیزم،بچمم یکسالشه!

درکل ناشکر نیستم،ولی زندگیم اصلا به زندگی شبیه نیست!

بیشتر برای آبرو داری و دشمن شاد نشدن ادامه میدم!

بیخیال

امیدوارم توم زندگی روی خوشش رو نشونت بده و اونی که خدا برات مقدر کرده بهترینش برات اتفاق بیفته

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
حال که اینطور است آب جوش نمک میدهیم😂

بسیار خوشمزه و خوب است کی تشریف بیاریم 😀😆

اوهوم خیلی خوبه خونش واقعا الانم چون اصلا فصل اسباب کشی نیست تونستم ۱۰۰ رهن کامل پیدا کنم مگه بودد ...

اره از اثاث کشی بدم میاد اونم بقول تو الانش!

وای خیلی خوب گرفتی ماشالا،همینکه کرایه نمیدی دو هیچ جلویی😊

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
بسیار خوشمزه و خوب است کی تشریف بیاریم 😀😆

مینا😕

چته 

یکساعته برا املت فک میزنی؟ینی خاااااااااااااک👐

یکساعته برا املت فک میزنی؟ینی خاااااااااااااک👐

خسیس هیچی نمیده ما بریم اونجا خودمون جیبش میزنیم بهترین شام را براتون ردیف میکنم چرا متوجه نیستی مزاحه جدی که نیست 

به به ، چه نقلی زیبا     کامل تر شد عکسشو باز بزار

سلام آتنا جووووون خوبی 😘😘😘