2777
2789
سلااام بستنی شکلاتی خوبی😍

سلام عزیزم کم پیدایی خوشگله 🥰😘💙💚

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام عزیزم کم پیدایی خوشگله 🥰😘💙💚

سسسلاممممم✌🏻♥️

منننن والا بودم ولی اینجا نبودم منتظر بودم تگ کنین🤣🤣

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  
سسسلاممممم✌🏻♥️ منننن والا بودم ولی اینجا نبودم منتظر بودم تگ کنین🤣🤣

مگه ما بیکاریم دایم شما رو تگ کنیم 😂😂😂

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
 مگه من بیکار ام بیام اینجا وقتی تگم نکردین🤭🤣✌🏻

وظیفته بیای اینجا نیای توسط حاکم دالتونز و مشاوران اعظم به دار مجازات آویخته خواهی شد و به عذاب ننه عامون گرفتار میشوی 😈😈😈😈😂

چش چش 😂😂😂😂😂😂

سلام ناز نازیه من چطوری 💚💙😘😘😘😘

وظیفته بیای اینجا نیای توسط حاکم دالتونز و مشاوران اعظم به دار مجازات آویخته خواهی شد و به عذاب ننه ...

وزیر اکه منو بکشین حکیمی در این شهر و دیار باقی نمیمونه هااا   اونوقت مردم بیان پیش کی😕😂✌🏻

وزیر اکه منو بکشین حکیمی در این شهر و دیار باقی نمیمونه هااا   اونوقت مردم بیان پیش کی😕😂 ...

بابا حکیم باشی نمیکشیمت که رو دستمون بمونی فقط پر پرت میکنیم 😏😁😂

بابا حکیم باشی نمیکشیمت که رو دستمون بمونی فقط پر پرت میکنیم 😏😁😂

نه من گوناه دارم میرم میگم خاله نازی بخورتم هاااا دیکه فاطی یخ در بهشت ندارع🥺😂

آقا دیروز عکس دسته خودم و داداشم گذاشتم که نظر بدیدا یه نفر آمده شخصیم میگه برو واجبی بخر بزار به موها دسته داداشت تا خوشگل بشه 😱 ملت خول و دیونه شدنا 😂😂😂😂