2777
2789
سلااام بستنی شکلاتی خوبی😍

سلام عزیزم کم پیدایی خوشگله 🥰😘💙💚

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم کم پیدایی خوشگله 🥰😘💙💚

سسسلاممممم✌🏻♥️

منننن والا بودم ولی اینجا نبودم منتظر بودم تگ کنین🤣🤣

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  
سسسلاممممم✌🏻♥️ منننن والا بودم ولی اینجا نبودم منتظر بودم تگ کنین🤣🤣

مگه ما بیکاریم دایم شما رو تگ کنیم 😂😂😂

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
 مگه من بیکار ام بیام اینجا وقتی تگم نکردین🤭🤣✌🏻

وظیفته بیای اینجا نیای توسط حاکم دالتونز و مشاوران اعظم به دار مجازات آویخته خواهی شد و به عذاب ننه عامون گرفتار میشوی 😈😈😈😈😂

چش چش 😂😂😂😂😂😂

سلام ناز نازیه من چطوری 💚💙😘😘😘😘

وظیفته بیای اینجا نیای توسط حاکم دالتونز و مشاوران اعظم به دار مجازات آویخته خواهی شد و به عذاب ننه ...

وزیر اکه منو بکشین حکیمی در این شهر و دیار باقی نمیمونه هااا   اونوقت مردم بیان پیش کی😕😂✌🏻

وزیر اکه منو بکشین حکیمی در این شهر و دیار باقی نمیمونه هااا   اونوقت مردم بیان پیش کی😕😂 ...

بابا حکیم باشی نمیکشیمت که رو دستمون بمونی فقط پر پرت میکنیم 😏😁😂

بابا حکیم باشی نمیکشیمت که رو دستمون بمونی فقط پر پرت میکنیم 😏😁😂

نه من گوناه دارم میرم میگم خاله نازی بخورتم هاااا دیکه فاطی یخ در بهشت ندارع🥺😂

آقا دیروز عکس دسته خودم و داداشم گذاشتم که نظر بدیدا یه نفر آمده شخصیم میگه برو واجبی بخر بزار به موها دسته داداشت تا خوشگل بشه 😱 ملت خول و دیونه شدنا 😂😂😂😂