2821
2789
برایمان افت دارد مشاورِ اعظم ، جانشین آینده‌ی تخت پادشاهیِ دالتونزلند، دست راستِ حاکمِ عادل و امین پ ...

بله حاکم کیه که گوش بده 💜💙💚😄

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
برایمان افت دارد مشاورِ اعظم ، جانشین آینده‌ی تخت پادشاهیِ دالتونزلند، دست راستِ حاکمِ عادل و امین پ ...

مرا عفو کنید سلطان یکلحظه ایمانمان رفت دیگر هرگز تکرار نخواهد شد سلطانم عف بنما😭😭😭😭🤣

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منو نخور شکر خوردم منو نخورررر😨😨😨

من تو رو نمیخورم بد مزه ای 😆😅🤓

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
مرا عفو کنید سلطان یکلحظه ایمانمان رفت دیگر هرگز تکرار نخواهد شد سلطانم عف بنما😭😭😭😭🤣

عفو کردیم. دیگر تکرار نشود.

@دختر_زیبا_خاص_38 دفعه دیگر از این هَوَل بازی ها از مشاورمان دیدید، هم‌اکنون اجازه اعدامش را صادر نمودیم.

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
عزیزمی توووووو بیا بخلم😍😍😍😍😍😍💋

عزززززززززیزم 🙋🙋💚💙💜😘😘😘😘😘😘❤️

عفو کردیم. دیگر تکرار نشود. @دختر_زیبا_خاص_38   دفعه دیگر از این هَوَل بازی ها از مشاورمان ...

بهتر نبود کس دیگری را اد میکردید این همیتطوریشم سایه نرا با تیر میزند👿😑🤣😭

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
عفو کردیم. دیگر تکرار نشود. @دختر_زیبا_خاص_38   دفعه دیگر از این هَوَل بازی ها از مشاورمان ...

بله حاکم جان به قربانت بشم 💙💚

میزنم بدجورم میزنم مراقب باش 🤓😅😈

باید حواسم خوب جنع باششه😨😨

آره حاکم دستور مجازاتت رو به من وزیر داد حواست باشه 🔪🔪

راست می‌گویید حواسمان نبود مشاور اعظممان شخص دیگریست!

@parvaneh123 ای وزیر این را به عهده شما میسپاریم و اگر سرپیچی کنید گردنتان را خواهیم زد.

شما باید ایشان را زیر نظر بگیرید و هرگاه رفتار های هَوَل مانند از ایشان سر زد بلا فاصله گردنش را بزنید.

تاماااام

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

بچه ها😭😭😭😭😭

مامانم بیمارستان بستری شد برا کرونا

خاهش تون میکنم براش حمد و صلوات بفرستید خوب شه

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز