2821
2789
حیح حیح نخواستم بابا بنداز تو دبه ترشیش کننن 🤣🤣🤣🤣🤣برم برم ببینم کی داداش داره بندش شم بیان منو ...

هیچکی تو رو نمیگیره چون زیاد سوسول بازی در میاری بیا تا بهت بگم چیکار کن تا بیان بگیرنت 🤣🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکی تو رو نمیگیره چون زیاد سوسول بازی در میاری بیا تا بهت بگم چیکار کن تا بیان بگیرنت 🤣🤣🤣🤣

بگوووووو خواهررررر بگووووو خسته شدم از بی همدمی🤣🤣🤣🤣🤣😭

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
مینا امروز هیچی نداری بیاری بخوری دل مارو اب کنییببییی🤣🤣🤣🤣🤣

چرا اتفاقا همین امشب بیف استراگالینف درست کردم تازه دارم میخورم انقده خوشمزس که نگمممممممم برات واییی چقد طعم داره خیلی میچسبه 🤣🤓

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
بگوووووو خواهررررر بگووووو خسته شدم از بی همدمی🤣🤣🤣🤣🤣😭

ببین اول مودب باش و دوم سوسول بازی در نیار و سوم شاخ نشو و چهارم به قیافت برس و پنجم درس بخون و ششم ماشین سواری یاد بگیر و هفتم کمتر توهم بزن بازم هست بعدا بهت میگم 🤣🤣🤣🤣😄😂😅😅😅😂😄

چرا اتفاقا همین امشب بیف استراگالینف درست کردم تازه دارم میخورم انقده خوشمزس که نگمممممممم برات وایی ...

تککککخورررر میمون👿👿👿👿

ببین اول مودب باش و دوم سوسول بازی در نیار و سوم شاخ نشو و چهارم به قیافت برس و پنجم درس بخون و ششم ...

منو با خاک یکسان کردیییی که بیشععععور😡😡😡😡🤣🤣🤣🤣

تککککخورررر میمون👿👿👿👿

من تک خوووووووووووور نیستم این صد بار 😡😡😡😅

منو با خاک یکسان کردیییی که بیشععععور😡😡😡😡🤣🤣🤣🤣

یکسان بودی الان بیشتر شدی 😈😈😅😆🤣😂

حیح حیح نخواستم بابا بنداز تو دبه ترشیش کننن 🤣🤣🤣🤣🤣برم برم ببینم کی داداش داره بندش شم بیان منو ...

برایمان افت دارد مشاورِ اعظم ، جانشین آینده‌ی تخت پادشاهیِ دالتونزلند، دست راستِ حاکمِ عادل و امین پادشاهیِ دالتونزلنز در پی همسر آویزان دیگران شود!

مردم چه میگویند😡

مثل آدم زندگی ات را بکن ما خودمان برایتان همسری شایسته از دوک های جوان و فرزندانِ والارتبگانِ پادشاهی به همسری شما انتخواب میکنیم

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
نامرد کی اومده برات مهم شده که من  نمیخوایییی هااان😭😭😭😭

میخامت عزززززیزم خوشگلم فدات شم اصلا تو بینظیری جون به قربانت 💚💙💜💋😘😘😘

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز