2777
2789
بزار بع ششوهرم بگم چی گفتیییی😠😠 ایییییی دسته شوووهر کجاااااییی بیاییییی این را بیابییییی ...

زن ذلیله به حرفتم گوش میده بهش بگو حتما😁

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مینااااااااااا نگوو   نامرددددددداسم منو داداشم انتخاب کرررررده روششش حسسساسممم😠😠😠😡😡😡😡😡

خوب مگه اشتباه گفتم چرا دعوات میاد 😆

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
خودشو که نمیخوام همین دستی که اینجا گذاشتیرو میخوااام رو اون کراشش زدم🤣🤣😑😑😑

نه دیگه نشد مدش کردی رو دست کراش زدی خودشو نه 🤣🤣🤣🤣

آنی آنی اصلا بگو ایناز باشششه🤣🤣🤣

آهان پس زودتر بگو آیناز اسمت چرا ناقص میگی که یه چیز دیگه بگم‌ 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣در کل همشون شوخی بود به دل نگیری خواهری

نه عزیزم میدونم که داری شوخی و مزاح میکنی ولی در کل تو برا داداشم مناسب نیستی چون هنوز بچه ای و قرتی بازی در میاره و شاخ میشی 🤣🤣🤣🤣🤣

نه عزیزم میدونم که داری شوخی و مزاح میکنی ولی در کل تو برا داداشم مناسب نیستی چون هنوز بچه ای و قرتی ...

حیح حیح نخواستم بابا بنداز تو دبه ترشیش کننن 🤣🤣🤣🤣🤣برم برم ببینم کی داداش داره بندش شم بیان منو بگیرن🤣🤣🤣🤣

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
من دور سلطان بگرررردم اونقدر بگرررردم از سرگیجه بمیییییرم اخخخخخه من عاسسسقتم

اجازه مردن نمی‌دهیم.

نیاز به مشاوره داریم

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐