2777
2789
ایجوری ممکنه بعضیا شاکی بشن گزارش بزنن... ما از همون اول رک میریم جلو هرکی باور نکرد من مردم مشکل خ ...

اره منم همینو میخاستم بگم

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
بوسم بهش دادی بودی یا نه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نههه کلا شوهرش هلااااکم بود هی لپمو می‌بردم جلو تا میخواست بوس کنه میکشیدم عقب 

بعد گفتم اموال بزن بنامم بوس بدم😐گفت خا🤨

زد دیگ منم ندادم در رفتم با شوهر یکی دیگه🤣

من ملکه ی ایرانم، ثروتمند پرافتخار زیبا  تمامی چشمها بدنبال من😎

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

@meh_rak   k @هیژه   @خاکبرسر   @دوستارگربه     بقیه رو اد ...

خوبه😉    

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
نههه کلا شوهرش هلااااکم بود هی لپمو می‌بردم جلو تا میخواست بوس کنه میکشیدم عقب  بعد گفتم اموال ...

حالا من نقم مرده شوره  🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
تو خواهرِ منِ مرحومی

اخ جون باش  

بی زحمت حرفی سخنی اگه دارین اعلام بفرمایید درباره نقش من😐😂

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  
اخ جون باش   بی زحمت حرفی سخنی اگه دارین اعلام بفرمایید درباره نقش من😐😂

په تو چه غلطی میکردی که به داد خواهرت نرسیدی که خودشو کشت بگووووووووپوپپووو 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

از بچگی بدبخت بودم  17 سالگی ازدواج کردم  زندگی خوبی داشتم و با سه تا بچه زندگیمون می‌چر ...

.

بچه ها هر صفحه که میریم جلو اینو یه ریپ بزنین گم نشه

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐