2777
2789
شمارا چه میشود که با حاکمتان اینگونه سخن میگویید👹

💃💃💃💃ما سرباز گستاخی هستیم

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چخبره اینجا کجاست👀 شما کی هستین

فقط اومدم بگم من دوس دختر شوهر اون خانومی ام که الان زیر خاکه تو بیابون داره پست میذاره

من ملکه ی ایرانم، ثروتمند پرافتخار زیبا  تمامی چشمها بدنبال من😎
اهااا الان اون مرحوم داره تایپ می‌کنه 😑 چه جوری مرده 😂😂 بعد یه مشکل دیگه اگه می‌خواید باور کنن قش ...

مهم همین چرند و پرت و پلا بودنشه...

داریم یجورایی به بعضی از تاپیک های پر بازدید تیکه میندازیم.

دیدی طرف میاد دروغ میبافه

خیلی تابلوئه دروغه

ولی ملت میرن همدردی میکنن راهکار میدن و...

اینم یه چیزی تو همون مایه هاس

الان شما باید خیلی محکم کسایی که میان میگن اونوقت چطوری داری تایپ میکنی رو قانع کنید که حالیش نیست و من واقعا مردم🤣

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
چخبره اینجا کجاست👀 شما کی هستین فقط اومدم بگم من دوس دختر شوهر اون خانومی ام که الان زیر خاکه تو ب ...

یاحسین این چقد پایس🤣🤣🤣

مهم همین چرند و پرت و پلا بودنشه... داریم یجورایی به بعضی از تاپیک های پر بازدید تیکه میندازیم. دی ...

اها خو اوکی الان فهمستم😂✌🏻

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  

آقا یه سوال 

اینجا بارون اومده هوا نسبتا سرده  تهرانم 

به نظرتون مسخرم میکنن با کاپشن دارم میرم بیرون ؟ 

https://harfeto.timefriend.net/16357672953524  تو چالش حرف ناشناسم هرچی دوست داشتید بگید عشقا ❤️
چخبره اینجا کجاست👀 شما کی هستین فقط اومدم بگم من دوس دختر شوهر اون خانومی ام که الان زیر خاکه تو ب ...

بوسم بهش دادی بودی یا نه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
کسی نشد هم من میذارم نگرانش نباش

فقط خوراکه خودتو حاکم 👏👏👏👏

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
کسی ک میخاد تاپیک بزنه تیکه تیکه بزاره ک مردم بمونن تو خماریش😐یکم پربازدید شه

ایجوری ممکنه بعضیا شاکی بشن گزارش بزنن...

ما از همون اول رک میریم جلو هرکی باور نکرد من مردم مشکل خودشه🤣🤣🤣

والا راستشو بخوای من میترسم بزنم😩 شرمنده تونم اکه نقش دیگه خواهر شوهر ی مادرشوهری چیزی دارین بدین م ...

تو خواهرِ منِ مرحومی

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز