2777
2789

از بچگی بدبخت بودم 

17 سالگی ازدواج کردم 

زندگی خوبی داشتم و با سه تا بچه زندگیمون می‌چرخید 

تا اینکه شوهرم ورشکست شد 

تمام زندگیم به باد رفت 

از خونه 385 متری رفتم تو خونه ی 45 متری اجاره ای زندگی کردم 

ماشین رافور تبدیل شد به بی ماشینی 

نون شب نداشتیم بخوریم 😢 

میرفتم خونه مردم کارگری میکردم تا یه تیکه نون بدم بچه هام بخورن 

وقتی فهمیدم دوست دختر شوهرم مارو به این روز نشونده و همه مال و اموال شوهرمو بالا کشیده خودکشی کردم 

با سیانور خودمو کشتم 

شوهرم غیبش زده بود که بعده یک هفته اومد خونه و جنازه منو کفه زمین دید 

منو برد تو یه بیابون خاک کرد و به خانوادم گفت گم شده 

تمام فکر و ذهنم درگیره اینه چجوری از شوهرم و اون زنیکه ی بیشور انتقام بگیرم و به روز سیاه بشونمشون ؟

https://harfeto.timefriend.net/16357672953524  تو چالش حرف ناشناسم هرچی دوست داشتید بگید عشقا ❤️
خوشگلم کدوم از افراد اکیپ وقتی داستان و می‌دونه  می‌خنده  بیب من😂😂😂 البته اگه کسی شلمغز ...

کلا گفتم که یه وقت کسی نزاره 🤣🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من حاکم_عادل_دالتونزسیتی اسم کاربریمه بزیتون هم به ترتیب از دالتون۱ شروع میکنین میرین بالا🤣

من دالتون ۲ ام

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    

مهری پس خودت میزنی دیگه ساعتش دقیق اعلام نباید کسی رو تگ کنیا همه همون اول میفهمن چون همه مون را میشناسن 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
نه نه شوهرم باید زنده باشه  ببین قراره من وقتی مردم بفهمم شوهرم دوس دختر داشته که اون دختره کا ...

اهااا الان اون مرحوم داره تایپ می‌کنه 😑 چه جوری مرده 😂😂 بعد یه مشکل دیگه اگه می‌خواید باور کنن قشنگ داستان و طول بدین همون اول کار نگید فهمیدم زن.... خب  نمیگن از کجا فهمیده😐

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  
از بچگی بدبخت بودم  17 سالگی ازدواج کردم  زندگی خوبی داشتم و با سه تا بچه زندگیمون می‌چر ...

عالی عالی عالی حرف نداشت.

تمامممممم

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
مهری پس خودت میزنی دیگه ساعتش دقیق اعلام نباید کسی رو تگ کنیا همه همون اول میفهمن چون همه مون را میش ...

نههههه من نمی‌زنم 😐 من چی گفتم خواهرم 😐💔🤣🤣

شرم نمی‌کنید به حاکمتان دستور میدهید؟

چشم حاکم دیکه تکرار نمیشه 🙌🙌🙌

نههههه من نمی‌زنم 😐 من چی گفتم خواهرم 😐💔🤣🤣

بلاخره یکی داوطلب بشه دیکه

از بچگی بدبخت بودم  17 سالگی ازدواج کردم  زندگی خوبی داشتم و با سه تا بچه زندگیمون می‌چر ...

@meh_rak k @هیژه @خاکبرسر @دوستارگربه  

بقیه رو اد کنین زیر این که داستانو ببینن

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

@خاکبرسر    بیا خواهری💖

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
بلاخره یکی داوطلب بشه دیکه

والا راستشو بخوای من میترسم بزنم😩 شرمنده تونم اکه نقش دیگه خواهر شوهر ی مادرشوهری چیزی دارین بدین من😩

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز