2777
2789

خودم قفل کردم اول بعدش خوده سایت قفل کرده که دیگه نشه بازش کرد

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

تاپیکت رو خودت قفل کردی؟

اول خودم قفل کردم چون نی یار سه بار تذکر داد الان رفتم دیدم خوده سایت هم قفل زده که دیگه نشه بازش کرد 😂😂😂😂

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

یعنی زدیم دهنه همه رو آسفالت کردیم ملت اعصاب و مصابشون داغون شده از دست ما 🤣🤣🤣👇👇👇👇

چرا تاپیک قفل شد الان اومدم من🖐🏻😈

بعضیا مریضین میان گزارش و حرف الکی میزنند یکی نیست بهشون بگه خواب بی ناموس دوست نداری نیا تو تاپیک

یعنی زدیم دهنه همه رو آسفالت کردیم ملت اعصاب و مصابشون داغون شده از دست ما 🤣🤣🤣👇👇👇👇

😂😂😂ولی بهتر از این تاپیکای خیانته که ادم ناراحت بشه.اینجا کسی ناراحت نیس همه خوشحالن😂😈🖐🏻

🖤🥀
😂😂😂ولی بهتر از این تاپیکای خیانته که ادم ناراحت بشه.اینجا کسی ناراحت نیس همه خوشحالن😂😈🖐🏻

اره دقیقا ما هدفمون خندوندن و شاد کردن حقشون همون تاپیکاس 🤣🤣🤣🤣

هوووم😂نمیزارن آدم خوش باشه😑🙂💔

دیگه همیشه میایم تو همین تاپیک فاطی حکم گروه واتس و تلگرام رو داره برامون خودمون خوش باشیم بقیه به درک 💚💙💚💙💚💙💙💙

دوستان اگه آمدین منو تگ کنید بیام بی خواب شدم حوصلم سر رفته 

@هیژه   @parvaneh123   @دوستارگربه    

ببخشید دیشب سردرد داشتم خوابیدم😩

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭